Nye eneboliger i grønne omgivelser lansert!

Nå lanserer vi det første byggetrinnet av Fagerliåsen - et nytt boligprosjekt på toppen av Findalskleiva i Bamble i regi av Heimgard Bolig og PBBL.
lørdag 07. oktober 2023

Prosjektet består av 14 moderne eneboliger i rekke fordelt på to boligtyper. Disse boligene treffer en bred kundegruppe, mener prosjektmegler Tina Vinje ved Sørmegleren. - På Fagerliåsen blir du boende rett ved skogkanten. Beliggenheten er landlig, solfylt og luftig med trær, fuglekvitter og lekeplass som nærmeste naboer. - Dette er et relativt nytt, men populært boligområde som består av eneboliger. Fra din nye bolig er det bare noen meter til nærmeste turløype. I den nærmeste skogen finner du bær og sopp – og på vinteren kan du gå på ski!

RENE LINJER

Med Fagerliåsen har arkitekten hatt et ønske om å skape tidsriktige boliger med effektive og gode planløsninger. Dette gjør at selv den minste boligtypen blant annet kan skilte med fire soverom, to bad og to stuer! - Alle hagene til boligene er privatiserte og omkranset av hekker. Linjene er rene og elegante kombinerte med subtile farger som gjør at byggene glir naturlig inn i landskapet.

ALT PÅ EN FLATE

Den minste boligvarianten i prosjektet er 105,4 kvadratmeter BRA fordelt på to etasjer. - I første etasje er det satt av plass til ett bad, ett soverom og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en terrasse på mark. I andre etasje er det ett bad, tre soverom og en loftstue. I tillegg følger det med carport og utvendig sportsbod til hver bolig. Siden disse eneboligene har alt på en flate, tror vi at dette kan være midt i blinken for både mer voksne som ønsker en litt enklere hverdag i en ny bolig og yngre par som ønsker en effektiv bolig med plass til en kommende barneflokk!  

FOR BARNEFAMILIER

Den andre boligtypen er litt større, 123 kvadratmeter BRA fordelt på to etasjer. - I første etasje er det lagt opp til ett bad og en åpen og luftig kjøkken- og stueløsning med utgang til en terrasse. I andre etasje er det fire soverom, et eget vaskerom og ett bad. Også denne boligtypen leveres med carport og utvendig sportsbod. De smarte planløsningene gjør at disse boligene er som skreddersydd for barnefamilier og andre som ønsker litt plass.  

FORKJØPSRETT

PBBL sine medlemmer har forkjøpsrett til boligene i Fagerliåsen. Frist for å melde forkjøpsrett er torsdag 19. oktober 12.00. – Vi kjører visning på byggetomta tirsdag 17. oktober fra klokken 16.00 til 17.00!