Ny utgave av BoGlede - les den nå!

Sommerutgaven av PBBL sitt medlemsmagasin er klar. Her finner siste nytt på prosjektfronten, nye medlemsfordeler, matspalte, Quiz, portrett - og mye mer!
lørdag 06. juli 2024

I denne utgaven av BoGlede kan du leser mer om Trosvik Brygge, det nye prosjektet i Brevik, mens Kjølnestunet byr på eneboliger i rekke nær Porsgrunn sentrum. Vi har lanserte en nytt bygg av St. Joseph, Eplerose, som byr på mange flotte boliger. En rekke prosjekter har blitt ferdigstilt nå før sommerferien. Les mer om blant annet Austadlia, Nedre Lunde II, Skrukkerødlia, Salentunet og Brevik Terrasse. 

Espen, PBBL sin egen Quiz-master, sørger for spennende utfordringer for både liten og stor. 

Du finner oversikt over alle fordelene du har som PBBL-medlem, og det er verdt å merke seg at vi nylig har lansert flere nye fordeler! I sommer har PBBL et unikt samarbeid med Wrightegaarden i Langesund - les mer om dette og få rabatt på billetter til alle konsertene der! 

Vi har møtt Silje og Joachim på fantastiske Lund gård i Skien, som driver vintage-butikk og selskapslokaler.

Grenlands beste restaurant, Jacob & Gabriel i Skien, frister med smakfulle oppskrifter og gastronomisk inspirasjon. 

Ekstra hyggelig er det å kunne presentere en ny novelle med privatdetektiven og frilansjournalisten Teddy Walle fra Porsgrunn signert forfatterduoen Marie Haugerud og Espen Ellingsen. I "Rick´s Café" setter Teddy kursen mot varmere strøk og Korfu, men havner raskt i en ny krimsak!