Nedre Lunde II – Nå bygges det på Heistad!

På slutten av 2022 ble det andre salgstrinnet av Nedre Lunde lansert. I disse dager er det yrende aktivitet på byggetomta.
onsdag 15. november 2023

- Ja, byggingen av de fire eneboligene i prosjektet har kommet langt og nå er man i gang med de to firemannsboligene, påpeker prosjektmegler Tina Vinje ved Sørmegleren. Nedre Lunde er et samarbeid mellom PBBL og Heimgard Bolig. Prosjektet ligger på en stor tomt ved Lundelia barnehage, som vender ned mot Heistadstranda. – Det første byggetrinnet ble 14 boliger ble ferdigstilt i fjor, forteller Tina. - Prosjektet har en sentral og idyllisk beliggenhet med kort vei barnehage, matbutikker, kafé, offentlige transport, turløyper og badestrender. Med det nye salgstrinnet sikter vi oss inn på en bred kjøpegruppe, som omfatter alt fra unge par på jakt etter sin første bolig til barnefamilier som ønsker mye plass.

Fire soverom

Mange har etterlyst nye, store familieboliger på Heistad. Prosjektet omfatter en rekke med eneboliger. - Tre av de fire vi har lansert er solgt. - Eneboligene er på 138,8 kvadratmeter BRA fordelt på to etasjer. I første etasje er det lagt opp til entré, to soverom, ett bad, et eget vaskerom og en tv-stue, som kan gjøres om til soverom. Oppe i andre etasje er det lagt opp til ett bad, ett soverom, en gang, en garderobe og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en vestvendt balkong på mer enn 19 kvadratmeter. Terrasse ved inngangspartiet, carport og utvendig sportsbod følger også med hver enebolig.  

To typer firemannsbolig

For de som er på jakt etter en lettstelt leilighet byr prosjektet på to ulike firemannsboliger. – Grunnarbeidene for disse boligene er nå i gang, sier Tina. - Leilighetene i den minste firemannsboligen er på 77,8 kvadratmeter BRA. De har to soverom, ett bad, en bod og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til balkong eller terrasse. Boligene i den andre firemannsboligen er litt større, 84,5 kvadratmeter BRA. De har også ett bad, en bod, en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til balkong eller terrasse. Den eneste forskjellen er at disse boligene får tre soverom. Carport og utvendig sportsbod følger dessuten med hver leilighet. Det blir innflytting i både eneboligene og firemannsboligene i løpet av første halvår 2024. Da kontakt for privatvisning på byggetomta og besøk nedrelunde.no for mer informasjon!

 

Bilde:

Byggingen av eneboligene i Nedre Lunde II har kommet langt: Prosjektmegler Tina Vinje ved Sørmegleren og prosjektleder Brita Remme ved PBBL Byggteknisk.