Nå lanseres Smihaugvegen 12!

Smihaugvegen 12 er et nytt boligprosjekt med tre eneboliger på Grønli i Porsgrunn. PBBL sine medlemmer har forkjøpsrett!
lørdag 05. august 2023

Bak prosjektet står lokale Grenland Eiendomsutvikling AS. - Med fire soverom, to bad, to stuer og to uteplasser er dette boliger som er skreddersydd for barnefamilier og andre som ønsker et nytt hjem med god plass, mener prosjektmegler Bjørn Johnson ved Best Eiendomsmegler.

Populært boligområde

Med Smihaugvegen 12 forvandles en stor frukthage i et populært og veletablert boligområde til tre nye hjem. Fra prosjektet er det kort vei til Grønli barneskole, barnehage, matbutikk, offentlig transport og turstier. - Arkitekt Eirik Stiansen ved Blink Hus Telemarkhus har skapt et prosjekt med rene linjer, spennende detaljer, store vindusflater og gode planløsninger, fortsetter Bjørn. - To store uteplasser og privatiserte hager sørger for godt med boltreplass i solen.

Fire soverom

Alle de tre boligene i prosjektet har lik innvendig utforming. I størrelse er de 166 kvadratmeter BRA fordelt på to etasjer. - I første etasje får du alt det du trenger på ett plan: Gang, bad med dusj, ett soverom og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en romslig terrasse med ettermiddagssol. I andre etasje er det lagt opp til tre soverom, ett bad med dusj og en stue med utgang til en stor terrasse på over 36 kvadratmeter. Med hver bolig følger dessuten en carport med sportsbod.

Lansering

PBBL sine medlemmer har forkjøpsrett til boligene i prosjektet. Frist for å melde forkjøpsrett er tirsdag 15. august klokken 12.00. Vil du vite mer om prosjektet? Bli med på visning på byggetomta torsdag 10. august fra klokken 15.30 til 16.30! Ta også kontakt med prosjektmegler og daglig leder ved Best Eiendomsmegler, Bjørn Johnson, på bjorn@bestmegler.no eller 909 59 525