Kjølnestunet - grønn idyll nær sentrum

Til høsten lanseres et nytt boligprosjekt sentralt på Kjølnes i Porsgrunn med syv eneboliger i rekke.
fredag 05. juli 2024

Beliggenheten gjør dette prosjektet interessant for både barnefamilier og mer voksne som ønsker noe nytt i et populært boligområde. Fra Kjølnestunet er det nemlig kort avstand til det meste. - Her havner du midt i smørøyet, mener prosjektmegler og daglig leder Bjørn Johnson ved Best Eiendomsmegler. - Fra prosjektet er det bare noen minutters gange til ungdomsskole, barneskole, barnehage, Universitetsområdet på Kjølnes, matbutikk og Hovenga Senteret. Dessuten er det ikke lange biten inn til Porsgrunn sentrum. Rett i nærheten er det i tillegg flotte turmuligheter.

To boligtyper

Boligene kommer i to størrelser. - Tre av eneboligene har et areal på rundt 100 kvadratmeter, mens de resterende fire er litt større, rundt 120 kvadratmeter. Begge går over to etasjer. I de minste er det mulighet for opptil tre soverom, forklarer Bjørn. – I de største er det faktisk fire soverom. Alle boligene får store terrasser på bakkeplan omkranset av hekker og egne takterrasser, samt carporter.    

Mange kvaliteter

Det er Porsgrunn Utvikling som står bak prosjektet, som blir organisert som et borettslag tilknyttet PBBL. - Vi har hatt et ønske om å skape et prosjekt som skiller seg ut i boligmarkedet, sier prosjektutvikler Lars Haakanes. – Sammen med den prisbelønnede arkitekten Arild Sannes ved Ario har vi tegnet moderne og funksjonelle boliger med mange kvaliteter. Blant annet skal boligene bygges i solid massivtre, noe som gir et godt inneklima og en varig struktur. Dette gjelder for både yttervegger, enhetsvegger og etasjeskiller. Ved å bruke massivtre i byggeprosessen, legges det til rette for mer miljøvennlige og bærekraftig løsninger. Planen er å lansere prosjektet i september, men du må gjerne melde din interesse nå!

 

Bilde:

På byggetomta: Prosjektmegler og daglig leder Bjørn Johnson ved Best Eiendomsmegler sammen med prosjektutvikler Lars Haakanes ved Porsgrunn Utvikling.