Kampanjepriser hos Porsgrunn Rørleggerforretning!

PBBL-medlemmer får nå spesialtilbud på Vannsjekken og ferdig montert kjøkkenkran hos Porsgrunn Rørleggerforretning!
torsdag 01. juni 2023

Spesialtilbud på Vannsjekken! Nå kr. 990,- (før kr. 1790,-)

Omfanget og skadevirkningene fra vannlekkasjer i boliger har økt dramatisk de siste årene. Vannsjekken er en systematisk gjennomgang av røropplegg, kraner og koblinger for å forebygge lekkasjer og vannskader. En vannsjekk er en kontroll av de synlige komponentene som har med vann å gjøre. Vi sjekker blant annet kraner, rør, sluk, vannlås, vaskemaskin- og oppvaskmaskintilkoblinger, varmtvannsbereder, feste av servant, toalett med mer. Alle rom med vann og avløp, som kjøkken, bad, toalettrom og vaskerom kontrolleres. Det foretas ikke undersøkelser av komponenter som er inne i vegg, gulv og tak og heller ikke fuktmålinger på flater. Vannsjekken gjennomføres av dyktige fagfolk hos Porsgrunn Rørleggerforretning. Etter at vannsjekken er gjennomført, får du en oversiktlig tilstandsrapport som forteller deg hvordan det står til med røropplegg, kraner og koblinger i hele boligen. På bakgrunn av denne kan de ta de nødvendige grepene før det er for sent. Vannsjekken💦Forebygger vannskader💦VVS anlegget gjennomgås og du får en oversiktlig tilstandsrapport 💦Gjennomføres av dyktige fagfolk 💦Gir deg tips og råd om hvordan du kan forebygge vannskader 💦Koster kr 990,- (før kr. 1790,-)

Spesialtilbud! Ferdig montert kjøkkenkran fra FM Mattson. Nå kr. 4690,- (før kr. 5900,-)

Har du en kjøkkenkran du gjerne skulle ha byttet ut? Hos Porsgrunn Rørleggerforretning får du som PBBL-medlem spesialpris på ferdig montert kjøkkenkran av typen FM Mattson 9000E II inkludert avstengning for oppvaskmaskin. Nå kr. 4690,- (før kr. 5900,-)

Prisene gjelder ut juni og i området Grenland.  Bestill i dag hos Porsgrunn Rørleggerforretning på tlf: 35 93 09 00Bjørnslettveien 2, 3917 Porsgrunn