INVITER TIL VENNEMIDDAG! PBBL SPANDERER MATEN!

Meld deg på vår nye konkurranse i samarbeid med Den Stolte Pølsemaker i Porsgrunn! Vinnerne trekkes førstkommende fredag!
onsdag 17. januar 2024

Den nye konkurranse vi lanserte sist fredag har vært utrolig populær, men vår Facebookside har vært utsatt for en rekke svindelforsøk de siste dagene. Mange medlemmer har blitt oppfordret til å trykke på linker og oppgi viktig informasjon. Det er trist at man ødelegger for en hyggelig konkurranse og forsøker å lure våre medlemmer. De gamle innleggene om konkurransen er derfor fjernet.

Alle som allerede har lagt igjen en kommentar på Facebook er registrert hos oss og er fortsatt med i konkurransen!

Nye deltakere i konkurransen må sende en mail til: pbblkonkurranse@pbbl.no for å melde seg på!

Merk:

  1. Konkurransen avsluttes fredag 19. januar klokken 12.00.
  2. Vi kontakter de to vinnerne direkte via mail.

 

Drømmer du om å invitere familie eller venner på et herlig måltid? Den Stolte Pølsemaker har alt det du trenger til en smakfull kveld! I samarbeid med Pølsemaker Hans Ole Bergby har vi satt sammen en middagspakke bestående av:

  • Perfekt mørnet indrefilet av okse
  • Grenlands beste potetmos
  • Hans Oles supre biffsaus med løk og sopp
  • Bakte grønnsaker

I tillegg får du med hjemmelaget iskrem med saus!

Middagspakken er beregnet til 6 personer og har en verdi av 1500 kroner. Samtlige ingredienser er laget av Den Stolte Pølsemaker! Vi gir bort to slike Vennemiddager førstkommende fredag!

 

PS:

Nå kan du endelig kjøpe den berømte indrefileten fra Bergby-tiden hos Den Stolte Pølsemaker! Hans Ole serverer denne klassikeren med friterte poteter, saus og spennende tilbehør!