Innflyttingen har startet i Heistad Botaniske!

Det nye boligprosjektet på den gamle skoletomta på Heistad er nå ferdigstilt! Heistad Botaniske byr på moderne leiligheter i et bygg med heis og parkeringskjeller, hvor det er fokus på frodige, grønne fellesarealer og eget drivhus.
mandag 18. september 2023

Det nye bygget er knyttet opp mot et nytt parkområde som skal etableres. Bygget har en underetasje med parkeringskjeller og heis opp til fem etasjer med leiligheter. Mange av boligene er gjennomgående, og alle har en eller to private balkonger. Det er tre boligtyper i hver etasje og totalt 15 leiligheter. I den første boligetasjen er disse boligene på 62,5 - 89,5 og 105,8 kvadratmeter BRA. Du finner alt fra en effektiv toroms med smarte planløsninger til en flott fireroms med mange kvaliteter. I de neste fire etasjene er leilighetene på 61,2 - 89,5 og 105,8 kvadratmeter BRA. Besøk hjemmesiden til prosjektet for å se hvilke boliger som er ledig: heistadbotaniske.no! Du kan også kontakte prosjektmegler Tina Vinje ved Sørmegleren for mer informasjon: tina.vinje@sormegleren.no!

EN OASE

Arkitekten har vært opptatt av at alle boligene skal få romslige uteplasser og balkonger. De største leilighetene har faktisk to balkonger, noe som sikrer både morgensol og kveldssol. Et annet satsingsområde har vært fellesarealene. Her har man ønsket å skape en liten grønn oase for beboerne. Mot parken er det bygd en uteplass med pergola, hvor man kan nyte ettermiddagssolen. Ved siden av denne er det ett drivhus med plass til både kreative innspill fra dem med grønne fingre og en egen sittegruppe.

GRØNNE FINGRE

Mange flytter fra en enebolig eller rekkehus til et leilighetsbygg. Her får de en enklere hverdag, men en del savner nok hagen og de grønne gledene den gir. I Heistad Botaniske kan de med grønne fingre fortsatt dyrke sin hobby. I prosjektets drivhus kan du nemlig pusle med blomster, grønnsaker eller andre vekster til glede for deg selv og andre. Kanskje borettslaget til og med kan få en egen gruppe som kan utnytte drivhuset og mulighetene der sammen?

KVALITETER

Heistad Botaniske har mange kvaliteter som beboerne vil sette pris på. Dette er bare noen av disse kvalitetene:
Heis
Parkeringsanlegg med boder
Drivhus
Uteplass, park og lekearealer
Sykkelparkering

EN ENKLERE HVERDAG

En av hovedgrunnene til at man velger å flytte i en leilighet er et ønske om få et enklere liv. Det får du i Heistad Botaniske! Her blir ditt nye hjem en moderne leilighet med gode planløsninger og alt på ett plan. Legg til et helt nytt kjøkken med hvitevarer, lys parkett, store vindusflater og romslige balkonger. Tenk hvor enkelt det blir å pakken bagasjen, låse døren, ta heisen ned til parkeringsanlegget og sette kursen mot hytta eller andre reisemål uten å bekymre seg for vedlikehold, hagestell eller snømåking. I Heistad Botaniske har vi lagt alt til rette for en enklere hverdag og mer tid til DET du virkelig har lyst til å gjøre!