Gravavegen Hage II på Heistad nærmer seg innflytting!

I juni kan de første kjøperne flytte inn i sine nye leiligheter i Gravavegen Hage II. Nå er byggeinnspurten i gang!
fredag 19. mai 2023

Nå nærmer det seg innflytting i Gravavegen Hage II! Her kan PBBL og Heimgard Bolig by på seks leiligheter i et veletablert og populært område med kort vei til barnehage, skoler og flotte turområder. Beliggenheten sikrer gode solforhold i grønne omgivelser. Prosjektet består av en firemannsbolig og en tomannsbolig som er knyttet sammen av de utvendige sportsbodene. Markedet har lenge etterspurt et nytt boligprosjekt på Heistad med store leiligheter. Nå har du muligheten! I størrelse varierer boligene fra 93,2 til 108,5 kvadratmeter BRA. Innflyttingen starter i juni. Ta kontakt med prosjektmegler Ingrid Reisjø ved Privatmegleren på 99156751 for mer informasjon eller besøk hjemmesiden – gravavegenhage.no!    

Luftig og grønt

Gravavegen Hage trinn 2 ligger på et hjørnetomt i et rolig boområde. I tilknytning til prosjektet blir det bygd en lekeplass. Boligene i første etasje får store terrasser på mark, mens leilighetene i andre etasje får luftige balkonger. Uteområdene blir omkranset av et stort hageområde og hekker.  

De ledige boligene

I firemannsboligene finner du de tre ledige boligene i prosjektet. I første etasje ligger bolig 2 i prosjektet, som er på 94,8 kvadratmeter BRA. Bolig 3 og 4 i andre etasje er på 102,7 og 94,8 kvadratmeter BRA. Bolig 3 har entré, gang, tre soverom, ett toalett, ett bad, to oppbevaringsrom, en bod/teknisk rom og en åpen kjøkken- og stueløsning med utgang til balkong. Bolig 2 og 4 har entré, gang, tre soverom, ett oppbevaringsrom, ett bad, en bod/teknisk rom og en åpen kjøkken- og stueløsning med utgang til terrasse på mark eller balkong.