Fagerliåsen – Solfylt idyll i skogkanten!

Over sommeren lanseres Fagerliåsen, et nytt prosjekt som ligger på toppen av Findalskleiva i Bamble. – I det første salgstrinnet finner du 14 eneboliger i rekke fordelt på to boligtyper, forteller prosjektmegler Tina Vinje ved Sørmegleren.
onsdag 28. juni 2023

Fagerliåsen er et samarbeid mellom Heimgard Bolig og PBBL. Prosjektet omfatter totalt 40 boliger fordelt på flere salgstrinn. – Her vil du bo rett i skogkanten. Beliggenheten er landlig, solfylt og luftig med trær, fuglekvitter og lekeplass som nærmeste naboer, fortsetter Tina. – Dette boligområdet er relativt nytt og består av eneboliger. Vårt konsept for Fagerliåsen er to ulike boligtyper av eneboliger i rekke.

Alt på en flate

Den minste boligvarianten har en størrelse på 105,4 kvadratmeter BRA fordelt på to etasjer. - I første etasje er det ett bad, ett soverom og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en terrasse på mark. I andre etasje er det ett bad, tre soverom og en loftstue. I tillegg følger det med carport og utvendig sportsbod til hver bolig. Siden disse boligene har alt på en flate, så tror vi at dette kan være midt i blinken for både mer voksne som ønsker en litt enklere hverdag i en ny bolig og yngre par som ønsker en effektiv bolig med plass til en kommende barneflokk.

For barnefamilier

Den andre boligtypen er litt større, 123 kvadratmeter BRA fordelt på to etasjer. - I første etasje er det lagt opp til ett bad og en åpen og luftig kjøkken- og stueløsning med utgang til en terrasse. I andre etasje er det fire soverom, eget vaskerom og ett bad. Også denne boligtypen leveres med carport og utvendig sportsbod. Alle hagene er privatiserte og omkranset av hekker, understreker Tina. – Planen er å lansere prosjektet rett over sommeren!