Endelig et nytt prosjekt på vakre Øya i Brevik!

Nå skal det gamle postkontoret og trykkeriet på Øya forvandles til fem flotte leiligheter rett ved bryggekanten i Brevik.
fredag 18. august 2023

Det er snart 30 år siden det sist ble lansert nye boliger på vakre Øya i hjertet av Brevik. I mange år har Sannidal Utleiebygg AS jobbet med å forvandle det velkjente næringslokalet til nye leiligheter. Nå er dette arbeidet i en avsluttende fase. Kirkevegen 1 får vil bestå av fem nye hjem. I første etasje blir det to leiligheter. Den første blir på 103,4 kvadratmeter BRA og får tre soverom, ett bad og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en stor terrasse. Den andre leiligheten blir 95,1 kvadratmeter BRA fordelt på to soverom, ett bad, egen garderobe og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en terrasse bare noen meter fra bryggekanten! På dette planet får boligene i prosjektet også et eget rom for sykkelparkering og sportsboder til alle leilighetene, samt ett bomberom!

Vestvendte balkonger

Boligene i andre etasje har en egen inngang. Her blir det tre leiligheter. Den største er på rundt 115 kvadratmeter BRA og omfatter tre soverom, to bad og en åpen stue- og kjøkkenløsning. Totalt får denne leiligheten tre vestvendte balkonger. Hovedsoverommet får en suiteløsning med eget bad og garderobeløsning. Den neste leiligheten er på 82,5 kvadratmeter BRA. Her blir det to soverom, ett bad og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til to vestvendte balkonger. Den siste leiligheten i prosjektet er på 88,8 kvadratmeter BRA fordelt på ett bad, ett soverom, eget kontor og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en balkong. Prosjektmegler Tina Vinje ved Sørmegleren skal selge boligene.

På bildet:

Foran det gamle bygget på Øya: Lars Christensen, markedssjef PBBL, Øyvind Fredriksen, utbygger, og Tina Vinje, prosjektmegler Sørmegleren.