Det gode liv i Nenset Hage

I sommer startet innflyttingen i Nenset Hage. En av dem som har funnet seg til rette i sitt nye hjem er Rune Kabbe Kristoffersen.
mandag 25. september 2023

Rune er opprinnelig fra Falkum i Skien, men har de siste årene bodd i en enebolig på Nenset. - For Anne Britt, samboeren min, og jeg ble det ikke lange veien med flyttelasset, ler Rune. - For oss er dette en perfekt bolig. Vi syntes ganske enkelt at den gamle eneboligen ble for stor, kombinert med for mange vedlikeholdsjobber i horisonten. Nå har vi fått oss en tomannsbolig på litt over 80 kvadratmeter BRA med en god planløsning. Her har vi det vi trenger på en flate. Alt er nytt og vi har skreddersydd boligen. Vi har med andre ord byttet ut eneboligen med mer fritid!

Bare å reise

Rune jobber som selger og er ofte på farta. Paret har i tillegg to hunder og de er glade i å reise. - Det er deilig å bare kunne låse døra og reise. Her i Nenset Hage er vi omgitt av hyggelig naboer og har fått et enklere liv. Det nye hjemmet vårt ligger vestvendt og solfylt til – midt mellom Porsgrunn og Skien, med kort vei til matbutikk og alle tilbudene på Kjørbekk. Vi stortrives allerede!

Mykere overgang

Nenset Hage er et helt nytt og attraktivt boligfelt i grønne omgivelser. Bak prosjektet står Heimgard Bolig og PBBL. – Nenset Hage har et konsept som har truffet godt i markedet, sier prosjektmegler Tina Vinje ved Sørmegleren. – Disse boligene er midt i blinken for dem som ønsker en myk overgang fra enebolig til noe enklere ved at man får alt på en flate kombinert med en romslig uteterrasse og egen hage. Det første byggetrinnet av prosjektet består av 14 boliger. Alle er på 80,6 kvadratmeter BRA. De inneholder en gang, to soverom, ett bad, en innvendig bod og en åpen og luftig stue- og kjøkkenløsning med utgang til terrasse. 10 er ferdigstilt, i tillegg bygger vi ytterligere fire boliger. Ta kontakt for å se det som kanskje kan bli ditt nye hjem! Se de ledige boligene på nensethage.no!