Byggearbeidene har kommet langt på Muleåsen

TVB Bolig og PBBL sitt prosjekt Muleåsen ferdigstilles til høsten. Luftig og solfylt med moderne linjer - kun to av boligene er ledig!
fredag 24. februar 2023

Muleåsen er et helt nytt og sjønært boligfelt i Porsgrunn. Boligfeltet ligger luftig og solfylt til, omkranset av et vernet skogområde. Fra Muleåsen er det kort vei til sjø, strender og flotte turløyper. Boligfeltet består av frittstående eneboliger og et borettslag med seks boliger. 

Innflyttingen har startet

Muleåsen borettslag omfatter fire eneboliger og en tomannsbolig. Alle eneboligene er solgt og innflyttingen har startet. Nå bygger vi tomannsboligen. Her er hver bolig på 89,6 kvadratmeter BRA fordelt på to etasjer. I første etasje finner du entré, ett bad, ett soverom og en tv-stue (som kan gjøres om til ett soverom) med dør ut til en terrasse i grønne omgivelser. I andre etasje er det lag opp til ett soverom med en bod og en åpen stue- og kjøkkenløsning, hvor det er utgang til en trapp som fører deg opp til en luftig takterrasse. Det blir en levegg som skiller boligenes takterrasser fra hverandre. Disse boligene skal ferdigstilles denne høsten. Kontakt prosjektmegler Tina Vinje ved Sørmegleren for privatvisning - tv@sormegleren.no eller 95491158.

Dokumenter for nedlasting