Austadlia - byggingen er i gang!

Nå er gravearbeidene i gang på den gamle Aaltvedt-tomta i Hovenga. Nå skal man bygge eneboligen og tomannsboligen i Austadlia-prosjektet!
tirsdag 30. mai 2023

Austadlia består av tre ulike boligkonsepter og totalt 15 boliger. Her finner du en enebolig, en tomannsbolig og et leilighetsbygg med 12 boliger. Foreløpig er det gitt grønt lys for å bygge eneboligen og tomannsboligen, mens salget av boligene i leilighetsbygget er godt i gang. Det er entreprenør TVB Bolig skal bygge eneboligen og tomannsboligen.  

Flere uteplasser

I tomannsboligen er begge leilighetene 84,8 kvadratmeter BRA. Her snakker vi effektive planløsninger som gir tre soverom, ett bad, en innvendig bod og en åpen kjøkken- og stueløsning med utgang til en balkong eller terrasse på bakkeplan. Eneboligen har et areal på 138 kvadratmeter BRA fordelt på to etasjer. I første etasje blir det to soverom, en innvendig bod, ett bad og en tv-stue med utgang til en terrasse. I andre etasje er det lagt opp til to soverom, ett bad og en åpen kjøkken- og stueløsning, pluss to balkonger! Ta kontakt med prosjektmegler Thomas André Hansen ved Privatmegleren for mer informasjon – 982 04 224!

 

God stemning på byggetomta: Robert Nilsen, representant for utbygger, prosjektleder Morten Hogstad ved TVB Bolig og prosjektmegler Thomas André Hansen ved Privatmegleren.