7 nye boliger på Øyekast lansert!

Endelig kan man lansere et nytt prosjekt på Øyekast i Porsgrunn. Øyekast Hage består av syv boliger fordelt på to boligtyper. Du har forkjøpsrett!
mandag 04. desember 2023

- Dette er et populært boligområde hvor det sjeldent dukker opp nye prosjekter, sier prosjektmegler Tina Vinje ved Sørmegleren. - Byggetomta ligger sentralt til på Øyekast med kort vei til barnehage, barneskole og turområder. Bak prosjektet står Øyekast Bolig AS. Prosjektet består av to boligtyper: Fire eneboliger i rekke og et rekkehus med tre boliger over to plan. Eneboligkonseptet har vært brukt flere steder, blant annet på Strømdal i Skien, med stor suksess.

To uteplasser

De fire eneboligene i rekke er identiske i størrelse. 160,4 kvadratmeter BRA fordelt på to etasjer. I første etasje finner du entré med en bod, ett bad med dusj, ett eget vaskerom, en gang og tre soverom, hvorav ett har utgang til en solfylt terrasse på mark. I andre etasje er det lagt opp til en tv-stue (som kan gjøres om til soverom), ett toalett, ett soverom og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en romslig terrasse.

Forkjøpsrett

De tre rekkehusboligene ligger i størrelse mellom 102,0 og 103,2 kvadratmeter bra fordelt på to plan, men har lik utforming. I første etasje er det lagt opp til entré, ett bad med dusj og tre soverom, hvor det ene har utgang til en terrasse i grønne omgivelser. I andre etasje finner du ett bad med dusj og en åpen og luftig stue- og kjøkkenløsning med utgang til en romslig balkong. Øyekast Hage er nå lansert. PBBL sine medlemmer kan melde forkjøpsrett. Frist for å melde forkjøpsrett er torsdag 14. desember klokken 14.00.