39 nye hjem på Smietangen!

De siste ukene har det vært et yrende liv på Smietangen i Langesund. – Syv sjøhus med totalt 39 nye hjem har blitt ferdigstilt og kjøperne har flyttet inn, sier eiendomsmegler Hanne Eriksen Davik ved PBBL. – Dette er en ny milepæl for prosjektet!
lørdag 15. juli 2023

Smietangen er en ny bydel i vakre Langesund. Bak det store boligprosjektet står Heimgard Bolig, Sørensen Maskin og PBBL. – De siste årene har dette området vært gjennom en utrolig transformasjon, konstaterer Hanne. – Vi lanserte det første salgstrinnet i november 2018. Stor interesse og et godt salg gjorde at vi kunne sette i gang med å bygge signalbygget Spiret og fire sjøhus. Sommeren 2021 kunne de første beboerne flytte inn på Smietangen. Siden den gang har vi lanserte ytterligere syv sjøhus med 39 boliger. Selvsagt er det ekstra hyggelig at kjøperne her fikk flyttet inn i sine nye hjem i disse dager, slik at de får med seg sommersesongen her på solkysten!

Flere sjøhus

Ferdigstillingen av de nye sjøhusene betyr at boligprosjektet har nådd en ny og viktig milepæl. – Nå har vi bygd alle boligene mot sundet og Langøya, pluss alle boligene over parkeringsanlegget. Det som gjenstår er nabobygget til Spiret, samt fem sjøhus som vender inn mot Kongsåsen. Vi vet at mange venter på disse boligene.

Nytt drømmehjem

Du kan fortsatt realisere drømmen om et nytt hjem med sjøen som nærmeste nabo. – Du finner ledige leiligheter rundt i de ulike sjøhusene. Siden de ferdigstilte byggene ligger vendt mot både vest, øst og sør, så byr de på ulike kvaliteter. Noen kjøpere er opptatt av utsikt mot sundet, mens andre har fokus på å få mest mulig ettermiddagssol. I størrelse er det god spredning på de ledige boligene: Fra en effektiv og romslig toroms på 54 kvadratmeter BRA til en leilighet på 150,2 kvadratmeter BRA med blant fire soverom, to bad og to balkonger som dekker en hel etasje i sjøhuset Ceara. De fleste av de ledige boligene er visualisert med QiSpace på hjemmesiden til prosjektet (smietangen.no). Det betyr at du kan bevege deg rundt i alle rommene i hver leilighet, inkludert ut på balkonger og terrasser for å se på utsikten!

Film

Vi har nylig besøkt Smietangen og laget en film - se den her:

https://youtu.be/l5yANySRs4c