Frednes Brygge III

Det siste byggetrinnet av Frednes Brygge er nå lansert! Her finner du 31 moderne leiligheter med en flott beliggenhet! Salget er i gang. Byggingen har startet!
Pris
Fra kroner 3.130.000,- til 9.190.000,-
Innskudd
Fra kroner 1.565.000,- til 4.595.000,-
Fellesutgifter
Fra kroner 5.900,- til 11.600,-
Fellesgjeld
Fra kroner 1.565.000,- til 4.595.000,-
Antall enheter
31
Eieform
Fra 72,4 til 112,0 kvadratmeter BRA

Litt om prosjektet

Vi gleder oss over å kunne introdusere det foreløpig siste byggetrinnet av PBBL og Heimgard Bolig sitt populære boligprosjekt. I september 2020 ble Frednes Brygge II med 33 nye leiligheter lansert. Stor interesse og et høyt salg bidro til at det nå har blitt gitt grønt lys for byggestart både for dette byggetrinnet og det neste – til tross for at Frednes Brygge III ennå ikke er lansert. Dette betyr at de to nye byggene vil bli ferdigstilt med kort tids mellomrom. Også i det tredje byggetrinnet finner du gjennomlyste og luftige boliger, moderne innredet, med funksjonelle løsninger som gjør at du kan bruke mer tid på å nyte livet.

Et unikt prosjekt

Frednes Brygge-prosjektet har en spektakulær beliggenhet. Boligene blir liggende rett ved elvekanten, samtidig som det er bare noen meter fra Down Town, med alle sine shoppingmuligheter og tilbud. Nærmeste nabo blir det spennende DuVerden – Sjøfartsmuseum og Vitensenter.

Lyst og harmonisk

Fleksible planløsninger gir deg store muligheter til å tilpasse ditt nye hjem din personlige stil. Leilighetenes overflater blir lyse og harmoniske. Store vindusflater slipper inn mye sollys. Det er gjort gjennomtenkte materialvalg både innvendig og utvendig, som danner et helhetlig uttrykk. Romslige og luftige balkonger eller terrasser – noen på to sider - bidrar dessuten til en flott utvidelse av de ulike leilighetene. De 31 boligene i det tredje byggetrinnet byr alle på mange kvaliteter og muligheter. Samtlige leiligheter selges med 1 parkeringsplass og 1 sportsbod i parkeringskjelleren under bygget.

Et sted å møtes

Det er lagt mye arbeid i planen for uteområdene på Frednes Brygge II og III. Det er lagt opp til promenader, grønne lunger og hyggelige møteplasser. Prosjektet blir naturligvis bilfritt. Bilene får stå trygt plassert i parkeringskjelleren under bygget, hvor det blir heis opp til leilighetsplanene.

Introduksjon til boligene

På Frednes Brygge III kan du velge mellom 31 nye leiligheter. I størrelse varierer boligene fra 72,4 til 112,0 kvadratmeter. Med unntak av tre boliger har alle leilighetene to terrasser eller balkonger. Mange av disse uteplassene er plassert slik at du er sikret både morgensol sammen med frokosten og en flott avslutning på dagen med kveldssol. Valget er ditt!


Visning

Kontakt megler for mer informasjon.

Kontakt megler

Hanne Eriksen Davik

Eiendomsmegler

hed@pbbl.no