Vi synes det er ekstra hyggelig å kunne introdusere et nytt og spennende prosjekt i et meget veletablert og populært boligområde i Skien. Ekeli Terrasse får Borgestad kirke og Villa Ekeli som to av sine nærmeste naboer. Byggetomten ligger i en vestvendt skråning med utsikt og svært gode solforhold. Fra Ekeli Terrasse er det kort vei til Borgeåsen senter, offentlig transport, legesenter og flotte turområder.

Ekeli Terrasse består totalt av 29 boliger fordelt på 6 bygg. I det første byggetrinnet lanserer vi 11 leiligheter fordelt på 2 bygg. De 11 boligene i det første byggetrinnet varierer i størrelse fra 76 til 196 kvadratmeter BRA. 4 av boligene ligger på mellom 116,4 og 118,1 kvadratmeter BRA. Med andre ord treffer prosjektet en bred kjøpergruppe. Bilen parkerer du i byggenes garasjeanlegg, hvor det også blir en sportsbod til hver leilighet. Hvert bygg har heis opp til leilighetene. Arkitekten har skapt romslige uteplasser, samtidig er leilighetene preget av store vindusflater. Dette bidrar til at du kan nyte de gode solforholdene og utsikten mot vest.

Bak prosjektet står FIHA Holding AS og entreprenør er XT Bygg & Drift. Prosjektmegler er Bjørn Johnson ved Best Eiendomsmegler. Medlemmer av PBBL har forkjøpsrett til prosjektet. Frist for å melde forkjøpsrett er mandag 14. oktober klokken 12.00. Du melder forkjøpsrett på ekeliterrasse.no!

Velkommen til en hyggelig prat på byggetomta torsdag 3. oktober fra klokken 17.00 til 18.00!