Vi har lansert Tollnes Hage!

PBBL og Heimgard Bolig introduserer nå det første byggetrinnet av Tollnes Hage - 14 moderne boliger. Du har forkjøpsrett!
søndag 24. oktober 2021

Tollnes er i skuddet! Denne populære bydelen i Skien har opplevd en rekke nye boligprosjekter de siste årene.   Nå introduserer Heimgard Bolig og PBBL det neste, store prosjektet i dette området: Tollnes Hage. Totalt omfatter dette prosjektet rundt 40 enheter fordelt på mange spennende boligtyper. På tegnebordet finner du alt fra frittstående eneboliger til firemannsboliger. Det første som blir lagt ut for salg er tre tomannsboliger og to ulike firemannsboliger.

 Sentralt & idyllisk     

Byggetomta ligger vestvendt og sentralt på Tollnes. Her skal et grønt jorde forvandles til nye hjem. Fra Tollnes Hage er det kort vei matbutikk, offentlige transport, turløyper og Pors stadion. Tar du sykkelen fatt, så er det bare minutter ned til PP Senteret og alle tilbudene på Vessia!

Boliger for mange

Boligene i det første byggetrinnet har fått en utforming og størrelser som gjør at de treffer en bred kjøpegruppe. Firemannsboligene vil appellere til både unge par på jakt etter sin første bolig og mer voksne som ønsker å bytte ut eneboligen med noe enklere og mer lettstelt, mens tomannsboligene med sine tre soverom kan være aktuelle for både mindre barnefamilier og andre som ønsker et plasseffektivt og moderne hjem.

Tomannsboligene – bolig 1 til 6

Tomannsboligene er på 102,1 kvadratmeter BRA fordelt på to etasjer. I første etasje blir det en romslig entré, tre soverom, et teknisk rom og et bad. I andre etasje er det et toalett og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en stor takterrasse. Hver bolig har i tillegg carport og utvendig sportsbod.

Firemannsboligene – bolig 7 til 14

Det er to ulike firemannsboliger i det første byggetrinnet. I det første byggetrinnet finner du moderne tomannsboliger og leiligheter i solfylte omgivelser! Leilighetene i den minste firemannsboligen er på 77,8 kvadratmeter BRA. De har to soverom, ett bad, en bod og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til balkong eller terrasse. Boligene i den andre firemannsboligen er litt større - 84,5 kvadratmeter BRA. De har også ett bad, en bod, en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til balkong eller terrasse. Den eneste forskjellen er at disse boligene får tre soverom.

Sol & luft

Vi vet at boligkjøperne er opptatt av romslige uteplasser, derfor har vi sørget for gode arealer til dette i Tollnes Hage. Firemannsboligene får terrasser på 22,2 eller 24,0 kvadratmeter på bakkeplan, mens balkongene blir på 14,1 eller 15,2 kvadratmeter. Tomannsboligene har to uteplasser hver. På bakkeplan kan du boltre deg på 35,2 kvadratmeter, i tillegg får du en takterrasse på 34,4 kvadratmeter. Det er verdt å merke seg at alle uteplassene ligger vestvendt, noe som sikrer mye ettermiddagssol!

Priser

Tomannsboligene har et innskudd på kroner 2.150.000,- og en fellesgjeld på 2.150.000,-. Totalpris er kroner 4.300.000,-. Felleskostnad per måned er kroner 7.100,-. De minste firemannsboligene, de på 77,8 kvadratmeter BRA, har et innskudd på kroner 1.650.000,- og en fellesgjeld på kroner 1.650.000,-. Totalpris er kroner 3.300.000,-. Felleskostnad per måned er kroner 5.680,-. De største firemannsboligene har et innskudd på kroner 1.800.000,- og en fellesgjeld på kroner 1.800.000,-. Totalpris er kroner 3.600.000,-. Felleskostnad per måned er kroner 6.090,-.  

Forkjøpsrett

Medlemmer av PBBL har forkjøpsrett til boligene i Tollnes Hage. Frist for å melde forkjøpsrett er torsdag. 18. november klokken 12.00. Meld forkjøpsrett her på pbbl.no eller tollneshage.no! For mer informasjon: Kontakt prosjektmeglerne Ingrid Reisjø, ingrid.reisjo@privatmegleren.no og  99 15 67 51, eller Thomas André Hansen, tah@privatmegleren.no og 98 20 42 24!