Vi bygger også for førstegangskjøpere!

Medlemsmassen med unge mennesker vokser, og flere førstegangsetablerere kjøper i PBBL! Andrè Gran Magnussen fant drømmeleiligheten i Tollskogvegen Borettslag.
mandag 24. mai 2021

I år er det 75 år siden PBBL ble etablert, og gjennom alle disse årene har vi bygget boliger for våre medlemmer! Medlemsmassen med unge mennesker vokser, og flere førstegangsetablerere kjøper sin første leilighet i PBBL. Andrè Gran Magnussen er førstegangskjøper og fant drømmeleiligheten i Tollskogvegen borettslag. Han forteller at den idylliske utsikten ut over åkerne minner ham om småbruket på Revetal og at lukten om våren er, som de pleier å si her: Lukten av penger!

Andrè er en 22 år gammel odelsgutt fra Revetal med fagbrev som elektriker. Interessen for solceller og fornybar energi gjorde at han fant veien til Porsgrunn og ingeniørstudier. Med fagbrev som elektriker og videre utdanning var det ifølge Andrè, Porsgrunn som utpekte seg med det beste studietilbudet. Fra før av visste han lite om hvor mye Porsgrunn faktisk hadde å by på.

Les mer om hvordan Andrè fant drømmeleiligheten i Tollskogvegen Borettslag i vår nyeste utgave av BoGlede: https://issuu.com/latour/docs/boglede_nummer_1_2021