-Det er mange prosjekter i Skien som konkurrerer om boligkjøpernes oppmerksomhet, derfor er det ekstra hyggelig med denne suksessen, sier direktør Anders Hoel ved PBBL. - Bak det store prosjektet står en samarbeidskonstellasjon bestående av Bratsberg Gruppen, FIHA Holding, Betonmast Eiendom og PBBL. Prosjektet er tegnet av Børve Borchsenius Arkitekter Porsgrunn.

Vestvendte balkonger

– Vi lanserte det første byggetrinnet i april, forteller prosjektmegler Thomas André Hansen ved Privatmegleren. - Dette trinnet omfatter det bygget som ligger nærmest sentrum og Skien kirke. Her er det 21 leiligheter. I august var tiden allerede inne for byggetrinn to og 26 nye leiligheter. Nesten halvparten av disse boligene er nå solgt. Konseptet er moderne og arealeffektive boliger med vestvendte balkonger og attraktive fellesarealer mellom byggene. I første etasje blir det parkering og heis opp til leilighetene.

Mange nye kunder

Kjøpesenteret på Lietorvet har fått et skikkelig oppsving i 2019. Butikkene kan melde om mange nye kunder etter omfattende oppgraderinger i 2018. Blant annet har Vinmonopolet, Posten og Meny fått nye og flotte lokaler. – Satsingen på kjøpesenteret har åpenbart gitt en positiv synergieffekt på vårt prosjekt, påpeker Carina Slåtta, prosjektmegler ved Privatmegleren. – Kort vei til dette senteret er utvilsomt et godt argument for å velge nettopp en bolig på Lietorvet!