Utsikten Findal - nye eneboliger med sjøutsikt

Moen Eiendom lanserer i august et helt nytt boligfelt på Findal i Bamble. Her blir det eneboliger med flotte solforhold og sjøutsikt. Meld interesse nå!
søndag 26. juni 2022

Rett etter sommerferien lanseres det første byggetrinnet av Utsikten Findal. Dette boligprosjektet er perfekt for barnefamilier og andre som leter etter et nytt hjem med mye plass. Stikkord er moderne arkitektur og gode planløsninger kombinert med en flott, vestvendt beliggenhet. Bak prosjektet står lokale Moen Eiendom. Prosjektmegler er Tina Vinje ved Sørmegleren.

To byggetrinn

Høyt og fritt beliggende med nydelig fjordutsikt finner du det nye boligprosjektet i Bamble, Utsikten Findal. Feltet har en landlig beliggenhet i landlige og idylliske omgivelser på Findal, rundt 3,5 km vest for Stathelle sentrum. Feltet består av to byggetrinn hvorav det første vil inneholde fem eneboliger, mens byggetrinn 2 får tre eneboliger og to tomannsboliger. Det er tre forskjellige eneboligmodeller i det første trinnet.

Om boligene

Bolig 1 og 2 vil ligge på den nordre delen av feltet med fantastisk fjordutsikt og meget gode solforhold. Hver bolig er på 146,4 kvadratmeter BRA og inneholder: Entré, gang, tre eller fire soverom, to bad, vask/teknisk rom, walk-in closet, wc-rom, kjøkken og stue med utgang til stor balkong på 42 kvadratmeter.

Takterrasse

Bolig 3 har en takterasse på 75,5 kvadratmeter og får med det en nydelig utsikt, samt flott og solrik uteplass. Denne boligen er på 149,6 kvadratmeter BRA. Her finner du: Entré, gang, tre eller fire soverom, to bad, vask/teknisk rom, walk-in closet, wc-rom, kjøkken og stue med utgang til balkong. Bolig 4 og 5 er den tredje boligmodellen og de har saltak. Boligene er moderne utformet med en meget god og praktisk planløsning som ivaretar hele familiens behov. Hver bolig er på 151,1 kvadratmeter BRA og inneholder: Entré, gang, fire soverom, to bad, to stuer, kjøkken, garderoberom, bod, og vaskerom/teknisk rom. Med alle boligene i dette byggetrinnet følger en dobbelgarasje.

Sentralt i Bamble

Tomten ligger landlig til med kort vei til barnehage og skoler. Det er også kort vei til Stathelle og Brotorvet som har de aller fleste butikker man trenger i hverdagen. Det er også flotte turområder i umiddelbar nærhet. Området har rikelig med turstier både i skog og ved sjøen.

Lansering

Prosjektet blir organisert som et borettslag tilknyttet PBBL – Porsgrunn Bamble Borgestad Boligbyggelag. For deg som boligkjøper betyr dette en fleksibel finansieringsløsning og et godt naboskap. Planen er å lansere det første byggetrinnet i august, så meld interesse nå!

 

På bildet:

Kristoffer Moen ved Moen Eiendom, Tina Vinje, prosjektmegler ved Sørmegleren og Lars Christensen, markedssjef ved PBBL.