Tollskogvegen 2 - nye boliger på Vallermyrene!

Suksessen fortsetter på Vallermyrene i Porsgrunn! Nå lanseres det andre, og siste, byggetrinnet av Tollskogvegen med tre boligtyper – og du har forkjøpsrett!
søndag 16. mai 2021

Prosjektet er et samarbeid mellom Moen Eiendom og PBBL. Sammen lanserte vi det første byggetrinnet av Tollskogvegen i 2018. I fjor sommer ble boligene ferdigstilt og kjøperne har flyttet inn. Nå er tiden endelig inne for et nytt byggetrinn med 12 nye boliger. Prosjektet byr dessuten på tre ulike boligtyper: To ulike firemannsboliger og rekkehus. Dette gjør at det nye byggetrinnet treffer bredt. Her kan både førstegangskjøpere og mer voksne på jakt etter en enklere hverdag finne et nytt hjem!

To ulike firemannsboliger

I den ene firemannsboligen er hver leilighet på 82,1 kvadratmeter BRA. Her finner du gang, to soverom, egen bod, bad og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en vestvendt terrasse eller balkong. I den andre firemannsboligen er leilighetene litt større, 92,8 kvadratmeter BRA. De har derfor plass til ett soverom ekstra. De fire boligene i rekke er alle på 100,8 kvadratmeter BRA fordelt på to etasjer. I første etasje er det lagt opp til en gang, ett bad, en bod, kjøkken og en stue med utgang til en terrasse i grønne omgivelser, samt en utvendig sportsbod. I andre etasje er det en gang, ett bad, tre soverom, hvorav ett med walk-in-closet og ett med utgang til en balkong.

Forkjøpsrett

 

Medlemmer av PBBL har forkjøpsrett til boligene i Tollskogvegen 2. Frist for å melde forkjøpsrett er torsdag 27. mai. Meld forkjøpsrett her på pbbl.no eller besøk prosjektets hjemmeside: tollskogvegen.no! For mer informasjon – kontakt prosjektmegler Tina Vinje ved Sørmegleren Telemark: tv@sormegleren.no!