To nye sjøhus på Smietangen er lansert! Du har forkjøpsrett!

Smietangen vokser til! Byggingen av de to første byggetrinnene er i sluttfasen og nå lanserer vi to nye bygg med til sammen 11 flotte leiligheter!
lørdag 08. mai 2021

Det første byggetrinnet av Smietangen står innflyttingsklart denne sommeren. Det betyr at en ny milepæl er nådd for prosjektet. Til høsten blir det siste bygget i det andre byggetrinnet ferdigstilt. Prosjektet har vært en suksess og mange har ventet på lanseringen av et nytt byggetrinn. – Kjøperne gleder seg til å flytte inn, konstaterer eiendomsmegler Hanne Eriksen Davik ved PBBL. – Smietangen blir et unikt bosted med en fantastisk nærhet til sjøen. Jeg tror enda flere vil drømme om et hjem her når de to første byggetrinnene blir ferdigstilt. I dag er det kun en ledig bolig igjen og det er en leilighet uten boplikt i femte etasjei SPIRET. Det blir også spennende å få på plass bryggeanlegget som skal huse beboernes båter. Dette anlegget blir etablert mot vest og nord på Smietangen.       

To nye sjøhus

Det tredje byggetrinnet omfatter to sjøhus: «Bahia» og «Cementine», som begge er oppkalt etter båter som ble bygd ved Langesund Mekaniske Verksted. - «Bahia» blir liggende på kaikanten mot sundet i øst og består av syv boenheter fordelt på 4 etasjer, forteller Hanne. - Bygget preges av store vindusfelt og romslige balkonger og uteplasser. Leiligheten i den øverste etasjen vil dra nytte av saltakets høyde og få ekstra stor takhøyde i oppholdsrommene. Adkomst til leilighetene løses i et felles trappehus med heis. Leilighetene varierer i størrelse fra 69,0 til 150,2 kvadratmeter BRA. Det er lagt opp til to leiligheter i hver etasje med unntak av toppetasjen, hvor det bare blir en bolig. Alle boligene får to balkonger eller uteplasser.

Fire leiligheter

«Cementine» blir liggende over parkeringsanlegget vendt mot vest. - Dette bygget får to etasjer og fire leiligheter, som blir fra 63,7 til 79,0 kvadratmeter BRA. Alle leilighetene får en god uteplass eller balkong. Også i dette bygget blir det adkomst til boligene via felles trappehus med heis fra parkeringsanlegget. Begge byggene følger opp det arkitektoniske uttrykket som allerede er etablert på Smietangen. Det er lagt vekt på å videreføre materialbruk og en fargepalett som er typisk for Langesund. De litt mindre leilighetene i dette bygget gjør at vi treffer en bredere kjøpergruppe, noe som gjør at enda flere kan realisere drømmen om en bolig rett ved sjøen, smiler Hanne.

Forkjøpsrett

PBBL sine medlemmer har forkjøpsrett til boligene på Smietangen III. Frist for å melde forkjøpsrett er torsdag 27. mai klokken 12.00. Du melder forkjøpsrett her på pbbl.no eller på prosjektets hjemmeside: smietangen.no.