Tidenes største boligprosjekt på Notodden er lansert!

PBBL og Heimgard Bolig lanserer nå de 18 første boligene av Vannfronten Park, som får Blueshuset som sin nærmeste naboer. Du kan melde forkjøpsrett!
lørdag 28. august 2021

Ventetiden er over! Etter mange år i støpeskjeen kan vi nå introdusere det første byggetrinnet av Vannfronten Park. Dette er et av de største boligprosjektene på Notodden gjennom tidene. Totalt omfatter første del av Vannfronten Park tre nye bygg på en unik, historisk tomt og bygges ut i sammenheng med etableringen av nye butikk- og forretningsområder på Jernverkstomta.

UNIK BELIGGENHET

I det første byggetrinnet er det 47 boliger som vil bli lansert i tre salgstrinn, bygg A, kalt Birkeland, med 18 boliger, bygg B og C med 18 og 11 boliger. Boligene vil ligge over forretningene og får egen parkeringskjeller med heis opp til leilighetene. Beliggenheten til prosjektet er unikt med nærhet til Blueshuset, vestvendt beliggenhet med gode solforhold og med vannfronten som nærmeste nabo. I tillegg blir det gangavstand til butikker, kulturarenaer og Notoddens mange opplevelser. Mellom byggene blir det anlagt et attraktivt og grønt fellesareal med parkelementer og hyggelige møteplasser. 

FØRSTE 18 BOLIGENE

Vannfronten Park Birkeland byr på 18 moderne leiligheter fordelt på fem etasjer. Det er lagt opp til fem boliger i hver etasje, med unntak av femte etasje, hvor det er tre leiligheter. Det er et bredt utvalg av størrelser: Alt fra en arealeffektiv toroms på 35 kvadratmeter BRA til en toppleilighet på 120,3 kvadratmeter BRA med tre soverom, to bad og en stor takterrasse. Med andre ord: Her har mange mulighet for å finne sitt nye drømmehjem

ET NYTT LIV – I SENTRUM!

Stadig flere ønsker å bo nære sentrum. Bo der det skjer, i en leilighet med komfort og gode planløsninger, og med kort avstand til byliv, spisesteder, aktiviteter og kultur. I Vannfronten Park vil du bo sentralt, samtidig blir prosjektet utformet som en liten grønn oase hvor du kan trekke deg tilbake fra byens summende liv. For mellom de tre byggene i Vannfronten Park blir det innbydende uteområder og hyggelige møteplasser preget av mye grønt. Leilighetene på dette planet har også naturlige privatiserte hageområder med terrasser omkranset av hekker. Det første bygget vi lanserer av Vannfronten Park blir liggende vestvendt. Det får luftige balkonger og terrasser. Mange boligene får dessuten flott utsikt til Heddalsvannet.

FORKJØPSRETT

Medlemmer av PBBL har forkjøpsrett til Vannfronten Park. Frist for å melde forkjøpsrett er torsdag 16. september klokken 12.00. Trykk her for å melde forkjøpsrett!

INFORMASJONSMØTE

Tirsdag 7. september klokken 17.00 blir det et informasjonsmøte om prosjektet i Blueshuset. For mer informasjon om prosjektet, besøk vannfrontenpark.no. Her finner du også en boligpeker med prisliste. Du kan også kontakt prosjektmeglerne Bjørn R. Bjørnfeld (bjorn.bjornfeld@aktiv eller 41 85 97 88) og Birthe Hedvall (birthe.hedvall@aktiv.no eller 97 55 49 05) ved Aktiv Notodden.