Super start for Tollnes Hage

PBBL og Heimgard Bolig sitt nye prosjekt på Tollnes har fått en flying start. Halvparten av de 14 boligene i det første byggetrinnet er allerede solgt!
mandag 13. desember 2021

Tollnes Hage byr på boliger som markedet har savnet i dette populære boområdet, mener prosjektmegler Ingrid Reisjø ved Privatmegleren. – Vårt prosjekt består av moderne tomannsboliger og leiligheter i solfylte omgivelser. I det første salgstrinnet er det lagt ut tre tomannsboliger og to ulike firemannsboliger med til sammen 14 boliger. Halvparten av disse er solgt, dermed er det gitt grønt lys for byggestart. Besøk hjemmesiden til prosjektet – tollneshage.no – for å se hvilke boliger som er ledig!

To eller tre soverom

Leilighetene i den minste firemannsboligen er på 77,8 kvadratmeter BRA. - De har to soverom, ett bad, en bod og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til balkong eller terrasse. Boligene i den andre firemannsboligen er litt større - 84,5 kvadratmeter BRA. De har også ett bad, en bod, en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til balkong eller terrasse. Den eneste forskjellen er at disse boligene får tre soverom.

Stor takterrasse

Tomannsboligene er på 102,1 kvadratmeter BRA fordelt på to etasjer. - I første etasje blir det en romslig entré, tre soverom, et teknisk rom og et bad. I andre etasje er det et toalett og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en stor takterrasse. Hver bolig har i tillegg carport og utvendig sportsbod.