Suksessen fortsetter på Vallermyrene - nå kommer Tollskogvegen 2!

Nå kommer 12 nye boliger fordelt på 3 boligtyper sentrumsnært på Vallermyrene. Her finner du firemannsboliger med to og tre soverom og boliger i rekke!
torsdag 04. mars 2021

Endelig kommer et nytt byggetrinn av Tollskogvegen! Det første byggetrinnet er nå bygd ferdig og kjøperne har flyttet inn i sine nye boliger i prosjektet som er i regi av Moen Eiendom og PBBL. I Tollskogvegen II blir det 12 nye hjem fordelt på tre boligtyper: To ulike firemannsboliger og rekkehus. I den ene firemannsboligen er hver leilighet på 82,1 kvadratmeter BRA. Her finner du gang, to soverom, egen bod, bad og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en vestvendt terrasse eller balkong. I den andre firemannsboligen er leilighetene litt større, 92,8 kvadratmeter BRA. De har derfor plass til ett soverom ekstra.

De fire rekkehusene er alle på 100,8 kvadratmeter BRA fordelt på to etasjer. I første etasje er det lagt opp til en gang, ett bad, en bod, kjøkken og en stue med utgang til en terrasse i grønne omgivelser, samt en utvendig sportsbod. I andre etasje er det en gang, ett bad, tre soverom, hvorav ett med walk-in-closet og ett med utgang til en balkong.

Det nye byggetrinnet lanseres snart – meld interesse nå til prosjektmegler Tina Vinje ved Sørmegleren - tv@sormegleren.no og 95491158.