Velkommen til det nye boligprosjektet på Heistad - Gravavegen Hage! Her kommer to tomannsboliger i et veletablert og populært område med kort vei til barnehage, skoler og flotte turområder. Beliggenheten sikrer gode solforhold i grønne omgivelser. Bak prosjektet står PBBL og Pancom Investments. Entreprenør er Amundsen-Bygg. Prosjektet er tegnet av sivilarkitekt MNAL Arild Sannes ved ARIO. Sannes har fått en rekke priser for byggene han har tegnet. Senest i fjor fikk han Porsgrunn kommunes Byggeskikkpris for et prosjekt i Brevik. Prosjektmeglere er Thomas André Hansen og Carina Slåtta ved Privatmegleren.

Gravavegen Hage omfatter kun fire boliger fordelt på to bygg. Hver bolig er på rundt 147 kvadratmeter BRA fordelt på to plan. I første etasje kommer du inn i en romslig gang. Videre har du ett soverom/gjesterom, et moderne bad og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en stor uteterrasse. I andre etasje blir det et moderne bad, en bod/garderobe, et teknisk rom, tre soverom og egen loftstue med utgang til en stor og luftig terrasse. Med hver bolig følger dessuten en utvendig sportsbod og carport.

Medlemmer av PBBL har forkjøpsrett til dette prosjektet. Frist for å melde forkjøpsrett er tirsdag 5. februar klokken 12.00. Du kan melde forkjøpsretten digitalt på prosjektets hjemmeside!