Solsvingen - fem romslige eneboliger i Siljan!

Peab Norbohus Skien lanserer nå nok et nytt boligprosjekt i Siljan. Solsvingen blir et hyggelig borettslag med fem frittstående eneboliger. Meld forkjøpsrett!
mandag 08. november 2021

Solveien Boligfelt er et helt nytt boligområde på Siljan, som virkelig lever opp til navnet sitt. Solveien har fantastiske solforhold, og ligger i et rolig område nært naturen, og med svært lite trafikk eller gjennomgangstrafikk. I borettslaget Solsvingen er det lett å trives. Med nærhet til skog og mark, turområder, samtidig som Skien sentrum kun er en kort biltur unna, er det lett å tilpasse hverdagen etter dine behov.

To boligtyper

I Solsvingen borettslag i Solveien boligfelt er alt tilrettelagt for gode naboskap og trygge oppvekstsvilkår for barn, med eget lekeområde og sosialt uteområde for voksne. Eneboligene er tettstilte med egen innkjørsel og omkranset av grønt uteområde. Tre av eneboligene er lave med 1,5 etasje, og to er høye med 2 fulle etasjer. Begge eneboligene har 3 soverom og fleksible tilvalgsmuligheter. Eneboligene har også et eget ildsted i første etasje som både skaper stemning og varme, og er energibesparende.

Lav enebolig 1,5 etasjer

Den lave eneboligtypen inviterer deg inn i en romslig entre som er flis- og varmekabelbelagt med skyvedørsgarderobe. Første etasje inneholder stue, et bruksrom som kan benyttes som et fjerde soverom, bad med opplegg for vaskerom, og et romslig og moderne kjøkken fra Sigdal med hvitevarer inkludert. Stuen er plassert på motsatt side av etasjen og har god plass til sofagruppe og annen møblering. Fra både kjøkkenet og stuen har du utgang til terrasse. Fra stuen har du også direkte tilgang til et bruksrom som du kan innrede slik du ønsker, kanskje som soverom, kontor eller lekerom? Trappen befinner seg midt i huset, og leder deg opp til 2. etasje. Dette er husets private sfære med 3 soverom, toalettrom med toalett og vask, samt en koselig loftstue. Denne kan innredes som TV-krok for familien eller et sosialt fellesrom med plass til hobbyer og interesser.

Høy enebolig 2 etasjer

Den høye eneboligtypen møter deg med en flis- og varmekabelbelagt entre med tilhørende skyvedørsgarderobe. Dette gjør det enkelt for familien å holde orden i klær og sko, og gir god oversikt. Skulle yttertøy og bekledningen behøve en vask, har du direkte tilgang til vaskerom fra gangen, samt et eget toalettrom vegg i vegg. Første etasje består ellers av et romslig og moderne kjøkken med innredning fra Sigdal, en romslig stue på over 30 kvm med åpen løsning som har plass til spisebord. Fra både stue og kjøkken har du utgang til terrasser på bakkenivå. Under trappen som leder opp til andre etasje finner du en innebygd bod. Dette gir både mer rom for oppbevaring, og god utnyttelse av plass. I andre etasje ligger tre soverom, samt et bad av god størrelse. I tillegg er denne etasjen designet med en romslig loftstue. Via ett av soverommene har man utgang til en nydelig takterrasse på 16,6 kvm. Her kan man nyte utsikt og sene sommerkvelder i fred og ro. Eneboligen har i tillegg til utvendig sportsbod, også en egen garasje.

Forkjøpsrett

Medlemmer av PBBL har forkjøpsrett til boligene i Solsvingen. Frist for å melde forkjøpsrett er fredag 19. november klokken 12.00. Meld forkjøpsrett her på denne siden! Velkommen til visning på byggetomta onsdag 17. november klokken 17.00 til 19.00.