Snart lanseres to nye sjøhus på Smietangen

Før sommeren er planen å lansere to nye sjøhus på Smietangen! Gotlandia og Maria Teresa ligger i den nordvestre delen av området og består av 16 nye boliger.
tirsdag 04. april 2023

Gotlandia blir nabo til signaturbygget på Smietangen, Spiret. Dette sjøhuset får fire etasjer med boliger. - Tre etasjer med de samme leilighetsstørrelsene: 58,1 – 87,4 – 93,8 kvadratmeter BRA, forteller eiendomsmegler Hanne Eriksen Davik ved PBBL. - I toppetasjen blir det kun en leilighet på 122,6 kvadratmeter BRA. Nærmeste nabo blir sjøhuset Maria Teresa, som blir liggende vestvendt mot Kongshavn. Dette bygget får seks leiligheter som varierer i størrelse fra 76,2 til 117,1 kvadratmeter BRA. Medlemmer av PBBL vil ha forkjøpsrett til de nye boligene. Meld din interesse på smietangen.no!

Privatvisninger

Smietangen har lenge vært dominert av byggeaktivitet. Nå bygges det totalt syv sjøhus med til sammen 39 boliger. – Alt er i rute slik at innflyttingen kan starte i slutten av juni, fortsetter Hanne. – Det er ekstra hyggelig at kjøperne får med seg sommersesongen på Smietangen, hvor prosjektet virkelig får vist seg fra sin beste side! Vi ser også at byggingen har ført til økt interesse for boligene på Smietangen. Jeg har jevnlig privatvisninger med interessenter i de ulike byggene.

Ulike kvaliteter

Det er fortsatt ledige leiligheter spredt rundt i de ulike sjøhusene. - Siden byggene ligger vendt mot både vest, øst og sør, så byr de på ulike kvaliteter. Noen opptatt av utsikt mot sundet, mens andre har fokus på å få mest mulig ettermiddagssol. Også i størrelse er det god spredning på de ledige boligene, understreker Hanne. – Vi har alt fra en effektiv og romslig toroms på 54 kvadratmeter BRA til en leilighet på 150,2 kvadratmeter BRA med blant fire soverom, to bad og to balkonger som dekker en hel etasje i sjøhuset Ceara. De fleste av de ledige boligene er visualisert med QiSpace. Det betyr at du kan bevege deg rundt i alle rommene i hver leilighet, inkludert ut på balkonger og terrasser for å se på utsikten siden QiSpace har gjenskapt Langesund og hele Smietangen-prosjektet digitalt, også de byggene vi skal lansere i fremtiden.