Skrukkerødlia er lansert! Du har forkjøpsrett!

PBBL og Moen Eiendom har lansert det første nye boligprosjektet på 20 år på Skrukkerød i Porsgrunn. Her finner du 10 leiligheter med vestvendt beliggenhet!
mandag 15. november 2021

Skrukkerødlia består av en firemannsbolig og seksmannsbolig med vestvendt og solfylt beliggenhet. Prosjektet ligger i et av byens mest populære områder. Det ligger i åsen rett bak de små og veldig etterspurte leilighetene i Sykehusvegen.  Det er kort vei til Grønli barneskole og kollektivtransport, samtidig som det kun tar noen få minutter på sykkel til Porsgrunn sentrum. Tomta ligger dessuten midt i et populært turområde.  

Smarte planløsninger

Skrukkerødlia omfatter ti boliger fordelt på to bygg. Det er lagt opp til en 6-mannsbolig og 4-mannsbolig, som blir skilt av et fellesareal. Alle leilighetene er fra 70,8 til 75,0 kvadratmeter BRA. Dette er størrelser som markedet etterspør. Boligene er preget av smarte og effektive planløsninger. Her finner du en entré, to soverom, eget vaskerom, ett bad og en åpen kjøkken- og stueløsning med utgang til en terrasse på bakkeplan eller luftig balkong i andre etasje. Det er verdt å merke seg at alle terrassene er på over 20 kvadratmeter!

Priser

Prosjektet har en gunstig og fleksibel finansieringsløsning, hvor du starter med 20 års avdragsfrihet. Det er en 50/50 fordeling av innskudd og fellesgjeld. Innskudd starter på kroner 1.700.000,-. Det samme gjør fellesgjelden. Totalpris fra kroner 3.400.000,-. Felleskostnad per måned er fra kroner 5.680,-. 

Forkjøpsrett og visning

Medlemmer av PBBL har forkjøpsrett til boligene i Skrukkerødlia. Frist for å melde forkjøpsrett er tirsdag 30. november klokken 12.00. Forkjøpsrett melder på prosjektets hjemmeside: skrukkerodlia.no. Velkommen til visning på byggetomta i Sykehusvegen lørdag 20. november klokken 12.00 til 13.00! Ta kontakt med prosjektmegler Tina Vinje ved Sørmegleren for mer informasjon - tv@sormegleren.no eller 95491158!