Elveparken Brygge Bygg 7 og 8 vil ligge tilbaketrukket fra bryggekanten og vil inneholde 19 lettstelte og moderne leiligheter. - De fleste av leilighetene vil kunne se elva, forteller salgsleder Alexander Thomassen vd JM. - Leilighetene varierer i størrelse fra 50 kvm til 101 kvm. Her kan du bo sentralt, men allikevel i rolige omgivelser. Elveparken Brygge har nærhet til matbutikk, en spasertur eller en kort svipp med bil, så er du i Porsgrunn sentrum. Stil og gode kvaliteter kan JM tilby med disse leilighetene. Her trenger du ikke å oppgradere standarden, den er allerede god.
Leilighetene har smarte og gjennomtenkte løsninger, som gjør at man får effektive arealer, og en praktisk bolig. - Uteområdet blir lekkert anlagt med plen, gangveier, lekeplass og bryggeanlegg, påpeker Alexander. - Her kan man nyte en rusletur på bryggekanten og slå av en prat med naboen i det hyggelige amfiet som er et felles samlingspunkt for alle beboerne på Elveparken Brygge. Parkering vil bli i garasjeanlegg under bygget, og det vil bli en parkeringsplass til hver leilighet. Her kan du parkere bilen og ta heisen opp i leilighetsetasjen. Om du er tiltrukket av båtlivet, kan du enten nøye deg med å se båter gli forbi på elven, eller du kan kjøpe din egen bryggeplass i det fine bryggeanlegget.

Medlemmer av PBBL har forkjøpsrett til boligene i dette prosjektet. Frist for å melde forkjøpsrett er torsdag 16. april klokken 12.00. Det er viktig å merke seg at kjøp av boligene ikke blir bindende, da kjøper gis frist til før byggestart for prosjektet for å bekrefte hvorvidt man ønsker å gjennomføre kjøpet. Dette gjøres ved at kjøper betaler et reservasjonsgebyr på kroner 10.000,-.