I Skolegata i Porsgrunn starter snart arbeidene med et nytt prosjekt. Nedre Bjørntvedt kommer til å bestå av kun to 2-mannsboliger i 3 etasjer fordelt på 2 bygg. – Det er sjelden vi kan tilby nye, store boliger så nære sentrum, sier prosjektmegler Jørgen Thorkildsen ved Sørmegleren Telemark.     

 

Tekst:

Adressen er Skolegata 12 og 14. Lenge hadde Glassmester Thowsen lokalene sine her, men de ble revet for noen år siden. - Nå ligger tomten byggeklar, forteller Bjørn Holand, daglig leder ved Blink Hus Telemarkhus. Vi har fått grønt lys for byggestart, derfor begynner vi med grunnarbeidene allerede nå i juli.

 

4 soverom 2 bad

 

-De 4 boligene blir hver på rundt 150 kvadratmeter BRA fordelt på 3 etasjer, forklarer arkitekt Eirik Stiansen ved Blink Hus Telemarkshus. - I 1. etasje blir det 3 soverom, bad og bod. I 2. etasje har vi lagt opp til en åpen stue- og kjøkkenløsning, bad, bod og 1 soverom, mens 3. etasje får 1 oppholdsrom, bod og en stor og luftig takterrasse.

 

Solid navn

 

Med 40 års erfaring har Blink Hus Telemarkhus skapt seg et solid navn som boligleverandør i Grenland. Nedre Bjørntvedt er det første prosjektet i deres regi som blir et borettslag. - Vi er glad for å bli en del av dette prosjektet, sier markedssjef Lars Christensen ved PBBL. Den sentrumsnære beliggenheten vil nok friste mange. Våre medlemmer vil ha forkjøpsrett når dette prosjektet lanseres i august.