Det første byggetrinnet av Pors Hageby ble lansert i februar i fjor. God respons i markedet gjorde at et nytt byggetrinn ble lagt ut for salg i oktober. – Det er mange grunner til at Pors Hageby har blitt en suksess, fortsetter prosjektmegler Carina Slåtta ved Privatmegleren. - For det første ligger prosjektet i et veletablert og populært boområde, hvor det er kort vei til idrettsanlegg, matbutikk og offentlig transport. Samtidig er det bare noen minutter med bil til tilbudene i Porsgrunn sentrum, skole og barnehage. Byggetomta er flat og boligene er sikret gode solforhold. I tillegg får du moderne boliger med effektive planløsninger og en gunstig finansieringsordning med 20 års avdragsfrihet.

Rekkehusleilighetene

Det tredje byggetrinnet omfatter tre ulike boligtyper. - De seks rekkehusleilighetene i prosjektet er på 114,8 kvadratmeter BRA fordelt på to plan, forklarer prosjektmegler Thomas André Hansen ved Privatmegleren. - I første etasje blir det gang, ett bad, en bod og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en terrasse. I andre etasje får du en romslig gang med plass til en sofa og en tv-krok, ett bad og tre soverom, hvorav det ene har et walk-in-closet. Fra et av soverommene er det dør ut til en sørvendt og luftig balkong. Med disse boligene følger også en utvendig sportsbod og carport.

Alt på en flate

-Prosjektet har også en rekke på fire med boliger som har alt på en flate. Alle har et areal på rundt 79 kvadratmeter BRA. De inneholder en gang, to soverom, ett bad, en bod og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en terrasse i grønne omgivelser. Leilighetene i firemannsboligen er 75 kvadratmeter BRA. De rommer gang, to soverom, ett bad, en innvendig bod og en åpen kjøkken- og stueløsning. I første etasje får leilighetene terrasser i grønne omgivelser, mens boligene i andre etasje får luftige balkonger. Med begge disse boligtypene følger også en utvendig sportsbod.


Medlemmer av PBBL har forkjøpsrett til boligene i Pors Hageby Trinn 3. Frist for å melde forkjøpsrett er tirsdag 30. april klokken 12.00.

12 boliger fra 75 til 114,8 m2 BRA
Innskudd fra kr 1.245.000,- til 1.945.000,-
Fellesgjeld fra kr 1.245.000,- til 1.945.000,-
Totalpris fra kr 2.490.000,- til 3.890.000,-
Felleskostnad per måned fra kr 5.000,- til 7.300,-

Velkommen til visning på byggetomta lørdag 27. april fra klokken 13.00 til 14.00!