Øyekast Hage – Ny idyll i populært boligområde

Øyekast i Porsgrunn er et veletablert boområde, hvor det sjelden dukker opp nye boligprosjekter. Snart kommer et nytt boligprosjekt her!
torsdag 10. november 2022

Byggetomta ligger sentralt til på Øyekast med kort vei til barnehage, barneskole og turområder. Bak prosjektet står Øyekast Bolig AS. – Ja, nå kan vi vise de første skissene av Øyekast Hage, sier prosjektmegler Tina Vinje ved Sørmegleren. - Vi jobber fortsatt med å få de siste detaljene på plass. Det som er sikkert, er at prosjektet kommer til å bestå av fire eneboliger i rekke. Dette boligkonseptet har vært brukt flere steder, blant annet på Strømdal i Skien, med stor suksess. Med tanke på beliggenheten til prosjektet er slike eneboliger midt i blinken! I tillegg til eneboligene ser vi også på muligheten til å få plass noen leiligheter i form av en firemannsbolig.

To uteplasser

De fire eneboligene i rekke er identiske i størrelse. - 160,4 kvadratmeter BRA fordelt på to etasjer. I første etasje finner du entré med en bod, bad med fliser og dusj, et eget vaskerom, en gang og tre soverom, hvorav ett har utgang til en solfylt terrasse på mark. I andre etasje er det lagt opp til en tv-stue (som kan gjøres om til ett soverom), ett toalett, ett soverom og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en romslig terrasse. Kan dette være noe for deg? Ta kontakt nå! oppfordrer Tina, som har mail: tina.vinje@sormegleren.no.