Øvre Breisås - Nytt prosjekt i grønne omgivelser i Bø

TVB Bolig har lansert et nytt prosjekt med store boliger i rekke i Breisås. - Den første boligen er allerede solgt, forteller prosjektmegler Halvor Østerli.
onsdag 27. juli 2022

TVB Bolig har utviklet boliger i det populære området Breisås i en årrekke. Før sommeren lanserte de et nytt prosjekt her med seks store boliger på en flott og solfylt tomt. – Breisås klinger godt i Bø, smiler Halvor Østerli, prosjektmegler ved Eiendomsmegler 1. - Breisås er et av de mest populære boligområdene i Bø. Her får du nærhet til natur og opplevelser gjennom alle årstider, understreker Halvor. - I nærområdet er det også en liten fotballøkke og mulighet for basketballspill. Arkitekten har gitt Øvre Breisås et rent og delikat arkitektonisk uttrykk. Bruken av tre og store vindusflater kombinert med rene linjer bidrar til et stilfullt inntrykk.

Opptil fem soverom

Alle boligene i Øvre Breisås er like store innvendig med integrert garasje og sportsbod for fire av boligene. Disse er på 166,0 kvadratmeter BRA fordelt på to etasjer. Tomannsboligene får frittstående garasjer med sportsbod, noe som gjør at de blir på 133,2 kvadratmeter BRA. I hver bolig finner du i første etasje en entré, ett bad med eget vaskerom, ett soverom og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en terrasse i grønne omgivelser. I andre etasje er det lagt opp til tre soverom, hvorav det ene har tilgang til en garderobe, en bod, ett bad og en stue (eller soverom, om du ønsker) med utgang til en terrasse.

Mer informasjon om prosjektet finner du her:

1 SOLGT! Moderne og lekre tomanns- og eneboliger i rekke i flotte omgivelser. 4 soverom-2 bad-Fin utsikt! | FINN.no