Osebakken Park vokser frem!

Byggingen av det nye boligprosjektet rett ved Porsgrunnselva har kommet langt. Nå kan du oppleve den flotte beliggenheten på visning!
mandag 20. juni 2022

De nye bildene fra byggeplassen viser at det har skjedd mye de siste månedene. Bygg A og B har kommet lengst, konstaterer eiendomsmegler Hanner Eriksen Davik ved PBBL. Her begynner bygningskroppene virkelig å ta form. Dette betyr også at arbeidet med parkeringskjelleren under byggene har kommet over i en ny fase. For kjøperne er det spennende å se at deres nye hjem vokser frem. Samtidig arbeides det for fullt med å få på plass den nye promenaden med badestrand og hyggelige møteplasser. Prosjektet har jo 200 meter med strandlinje.

Økt interesse

Totalt bygger PBBL og Peab Eiendomsutvikling 46 nye hjem fordelt på tre bygg. Alle får innflytting i løpet av 2023. – Boligene bli liggende tett inntil Porsgrunnselva og er vendt mot vest, noe sikrer både gode solforhold og utsikt, påpeker eiendomsmegler Atle Rex Lundgren ved Sørmegleren. - Interessen for Osebakken Park er stor og vi har merket økt pågang ettersom byggearbeidene skrider frem.

Ny opplevelse

Prosjektet er dessuten det første prosjektet i Telemark med QiSpace, noe som gjør at du kan oppleve de ledige leilighetene på en helt ny måte. Dette har gitt mange nye salg. - QiSpace er et visualiseringsverktøy, forklarer Atle. - Ved hjelp av dette har man bygd opp en digital versjon av hele prosjektet, også de fremtidige byggetrinnene. QiSpace gjør at du kan bevege deg rundt i alle rommene i hver leilighet, inkludert ut på balkonger og terrasser for å se på utsikten. Dette gir deg som interessent helt andre inntrykk av hvilke kvaliteter hver bolig har. Besøk hjemmesiden til prosjektet for å oppleve QiSpace: osebakkenpark.no! 

Visning

- Samtidig som du kan gå på visning med QiSpace fra din egen sofa, så inviterer vi til visning på byggeplassen onsdag 29. juni fra klokken 18.00 til 19.00. Da kan du med egne øyne se hvor langt byggearbeidene har kommet og hvor flott beliggenheten er! lokker Hanne.