Osebakken Park II er lansert - 21 nye hjem rett ved Porsgrunnselva

Et nytt byggetrinn av Osebakken Park er nå lansert. Her finner du 21 flotte leiligheter med vestvendt beliggenhet. PBBL sine medlemmer har forkjøpsrett!
lørdag 05. juni 2021

I desember i fjor lanserte vi det første byggetrinnet av Osebakken Park: 26 leiligheter fordelt på to bygg. På selve byggetomta er arbeidet i gang med å rydde vekk trær og annen beplantning, samtidig har vi fått grønt lys for å rive den gamle bebyggelsen. Nå er tiden inne for å lansere det neste byggetrinnet! PBBL sine medlemmer har forkjøpsrett. Frist for å melde forkjøpsrett er tirsdag 22. juni klokken 12.00!

Valgmuligheter

Osebakken Park II gir deg 21 nye valgmuligheter til et nytt hjem rett ved Porsgrunnselva. Det nye bygget har fem etasjer og her finner du alt fra effektive 2-romsleiligheter på 61,7 kvadratmeter til en strøken toppleilighet på 133,5 kvadratmeter BRA. Under bygget blir det parkeringskjeller med sportsboder og heis opp til leilighetene.

Unik beliggenhet

I mer enn 10 år har PBBL og Peab Eiendomsutvikling arbeidet med å utvikle et velkjent næringsområde øverst på Osebakken, kjent som Pappen, til et boligprosjekt. Området som er regulert til bolig er på rundt 24 mål. Beliggenhet er unik. Tomta har over 200 meter strandlinje og ligger vendt mot vest. Den skråner ned mot elva, noe som sikrer god utsikt mot vannet for de fleste boligene. I skråningen og nede ved elvebredden er det lagt ned mye arbeid i utomhusplanen. Her er det planlagt blant annet en promenade, egen strand, hyggelige møteplasser og store, grønne lunger.       

Besøk hjemmesiden til prosjektet for mer informasjon: osebakkenpark.no