Nå er det nye prosjektet til Mynd Bolig på Gønli i Porsgrunn lansert. De fire eneboligene i Smihaugvegen er organisert som et miniborettslag tilknyttet PBBL, derfor har våre medlemmer forkjøpsrett til boligene. Frist for å melde forkjøpsrett er mandag 29. april klokken 12.00. Møt prosjektmegler Thomas André Hansen ved Privatmegleren på byggetomta (Smihaugvegen 18) i morgen, tirsdag 23. april fra klokken 17.00 til 18.00!

- Her får du kort vei til barneskole, offentlig transport og turløyper, samtidig er det bare noen minutter med bil til Porsgrunn sentrum, påpeker Espen S. Andersen, daglig leder ved Mynd Bolig. - Dette er et klassisk fortettingsprosjekt, hvor vi erstatter en gammel enebolig med fire nye. Vi er i gang med å klargjøre tomta for bygging. - Mange drømmer om en ny og moderne enebolig, sier prosjektmegler Thomas André Hansen ved Privat- megleren. - Boligene er tegnet av sivilarkitekt MNAL Arild Sannes ved ARIO, som vant Porsgrunn kommunes Byggeskikkpris i fjor. Her bidrar utstrakt bruk av tre, glass og delikate farger til å skape bygg som glir naturlig inn i et veletablert nabolag. Det er gjort gjennomtenkte materialvalg både innvendig og utvendig, noe som gjør at prosjektet får et helhetlig uttrykk.

GOD PLASS

Hver bolig i Smihaugvegen er på rundt 138 kvadratmeter BRA fordelt på to plan. - I første etasje får du entré, en bod, ett bad, ett soverom og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en romslig uteterrasse, sier Thomas André. - I andre etasje blir det ett bad, et vaskerom, tre soverom og egen loftstue med utgang til en stor og luftig terrasse. Med hver bolig følger dessuten en garasje med integrert sportsbod.