Opplev boligene i Osebakken Park på en unik måte!

Osebakken Park er det første prosjektet i Telemark med virtuell visning. Ved hjelp av QiSpace kan du besøke alle de ledige boligene fra din egen sofa!
mandag 14. februar 2022

Fremtidens visualiseringsverktøy for nye boligprosjekter har kommet til Grenland! - Ja, nå kan du oppleve de ledige leilighetene i Osebakken Park på en helt ny måte, forteller markedssjef Lars Christensen ved PBBL. - Ved hjelp av visualiseringsverktøyet QiSpace inviterer vi deg rundt i alle rommene i hver leilighet, inkludert ut på balkonger og terrasser. Dette gir deg som interessent helt andre inntrykk av hvilke kvaliteter hver enkelt bolig har å by på. Osebakken Park er faktisk det første prosjektet i Telemark med QiSpace. Vi har lagt inn QiSpace på de ledige boligene i boligvelgeren på hjemmesiden til prosjektet. Du velger bygg og hvilken bolig du ønsker å se nærmere på – trykk så på denne, deretter kommer du til QiSpace-visualiseringen av denne boligen. Velkommen til visning i Osebakken Park fra din egen sofakrok!  

 

Trykk her for å oppleve QiSpace og Osebakken Park!

 

PS: Vi bygger Osebakken Park. Det første salgstrinnet omfatter tre bygg med til sammen 46 moderne leiligheter. Det blir innflytting fra høsten 2023.