-Disse boligene ferdigstilles i løpet av april og nå kan PBBL sine medlemmer melde forkjøpsrett! sier prosjektmegler Kari Anne Kleiv ved Sørmegleren Telemark. Prosjektet ligger på den andre siden av Porsgrunnsvegen for REMA 1000 på Gimsøy. - Her får du kort vei til matbutikken! smiler Milutin Milanovic. Han er styreleder i det lokale utbyggerselskapet Domea. - Vi har lang fartstid i boligbransjen, men dette er det første prosjektet som blir organisert som et borettslag tilknyttet PBBL. Drangedalsgata 21 er et fortettingsprosjekt, hvor vi har erstattet en gammel låve med et leilighetsbygg som inneholder fire boliger.

Effektive kvadratmeter

Hver leilighet er på litt over 45 kvadratmeter. - Vi har prøvd å skape boliger med svært effektive kvadratmeter, understreker Milutin. - Gjennom en felles gang kommer du inn i en entré. Videre finner du ett bad, ett soverom, ett kontor og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en romslig terrasse eller balkong. Med boligene følger også en utvendig sportsbod.

Gunstig finansiering

-Siden boligene er organisert som et borettslag, får man en gunstig og fleksibel finansieringsløsning, påpeker prosjektmegler Kari Anne Kleiv ved Sørmegleren Telemark. - Det betyr en 50/50 prosents fordeling av innskudd og fellesgjeld med 20 års avdragsfrihet. Med en inngangsbillett på kroner 925.000,- tror vi at også førstegangskjøpere får en mulighet til å komme inn på boligmarkedet.

Forkjøpsrett

Medlemmer av PBBL har forkjøpsrett til boligene i Drangedalsgata 21. Frist for å melde forkjøpsrett er mandag 29. april klokken 12.00. Velkommen til visning på byggetomta onsdag 24. april fra klokken 17.00 til 18.00!

Fakta om Drangedalsgata 21

4 boliger på 45,5 m2 BRA
Innskudd kr 925.000,-
Fellesgjeld kr 925.000,-
Totalpris kr 1.850.000,-
Felleskostnad per måned kr 3.990,-

På bildet: Drangedalsgata 21 er snart innflyttingsklar: Milutin Milanovic, styreleder i Domea, prosjektmegler Kari Anne Kleiv ved Sørmegleren Telemark og markedssjef Lars Christensen ved PBBL.