Det nye boligprosjekter består av totalt 23 boliger. Bak Gjerpensgate Park står Heimgard Bolig, INVEST og PBBL. Prosjektet byr på en grønn og solfylt idyll med en sentral beliggenhet i nordre bydel i Skien. Fra prosjektet er det kort vei til jernbanestasjonen og Statens Hus er nærmeste nabo.


Prosjektet består av flere boligtyper, noe som gjør at det treffer en bred kjøpergruppe. Her finner du tomannsboliger med alt på ett plan, firemannsboliger, en åttemannsbolig og rekkehusleiligheter over to plan. I størrelse er boligene fra 70,8 til 114,0 kvadratmeter BRA. Alle har to eller tre soverom. Under byggene blir det en parkeringskjeller med heis opp til boligene.

Boligtypene i Gjerpensgate Park har vi brukt i flere prosjekter rundt om i Telemark de siste årene med stor suksess. Blant annet finner du dem i Pors Hageby på Vessia i Porsgrunn, Nordbøåsen i Bø, Kjærlighetsstien nær Langesund og Bjerkenetunet på Stathelle. Konseptet er utviklet av Graf Entreprenør, som også er hovedentreprenør for Gjerpensgate Park.
Vi er i gang med forberedelsene til lansering av prosjektene, men du kan allerede nå melde interesse for Gjerpensgate Park! Ved lansering vil medlemmer av PBBL ha forkjøpsrett til boligene i prosjektet.

På bildet: Morten Borge, direktør ved PBBL, Jørgen Thorkildsen, daglig leder og prosjektmegler ved Sørmegleren Telemark og Yngve Åkvåg, daglig leder ved Heimgard Bolig.