Nenset Park får en sentral beliggenhet med kort vei til matbutikk, offentlig transport og alle tilbudene som finnes på Kjørbekk-området. - I det første byggetrinnet finner du seksten nye hjem i form av tomannsboliger over ett plan og to plan i solfylte og grønne omgivelser, forteller direktør Anders Hoel ved PBBL. - Ti av boligene har alt samlet på en flate. Dette er tomannsboliger på 80,6 kvadratmeter BRA. Alle disse boligene inneholder en gang, to soverom, ett bad, en bod og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en stor terrasse i grønne omgivelser. Med hver bolig følger også en utvendig sportsbod.

Meld interesse

Den andre boligtypen består av store tomannsboliger over to plan, som hver er på 136,3 kvadratmeter BRA. - I første etasje finner du gang, moderne bad med varmekabler, bod/teknisk rom, soverom og en åpen og luftig stue-/kjøkkenløsning med peis. Fra stuen er det utgang til en stor terrasse. I andre etasje blir det bad, loftstue (som kan gjøres om til soverom) og 2 soverom. Med hver bolig følger også en utvendig sportsbod. Alle boligene i dette prosjektet får god teknisk standard, smarte planløsninger, trivelige uteområder og store terrasser. Planen er å lansere prosjektet i slutten av august med forkjøpsrett for PBBLs medlemmer, men du kan allerede nå melde din interesse på prosjektets hjemmeside: nensetpark.no. Prosjektmegler er Kari Anne Kleiv ved Sørmegleren Telemark. Det er Graf Entreprenør som skal bygge boligene. 

På bildet:
Her kommer Nenset Park: William Skreosen, daglig leder ved Graf Entreprenør, Anders Hoel, direktør ved PBBL og Frederic Kristoffersen, daglig leder ved Pancom.