Bak Skrukkerødlia står Moen Eiendom og PBBL. Prosjektmegler er Tina Vinje ved Sørmegleren. Det nye prosjektet ligger bak de små og populære leilighetene i Sykehusvegen. Byggetomta ligger et steinkast fra barnehage og det er kort vei til Grønli barneskolen, samtidig er det gangavstand av til Porsgrunn sentrum. Tomta ligger dessuten midt i et populært turområde.  

10 boliger

Prosjektet om fatter 10 boliger fordelt på to bygg. Det blir en 6-mannsbolig og 4-mannsbolig skilt av et fellesareal. Alle leilighetene er fra 72,2 til 76,6 kvadratmeter BRA. Her finner du entré, to soverom, en bod, ett bad og en åpen kjøkken- og stueløsning med utgang til en terrasse på bakkeplan eller balkong i andre etasje.

Lansering

Arbeidet med å rydde byggetomta for trær er godt i gang. Planen er å lansere Skrukkerødlia i løpet av høsten 2021. Medlemmer av PBBL vil ha forkjøpsrett til boligene. Du kan melde interesse for prosjektet nå!

På bildet: 

Kristoffer Moen, daglig leder Moen Eiendom, Tina Vinje, prosjektmegler ved Sørmegleren, og Morten Borge, direktør ved PBBL.