Nytt prosjekt i Porsgrunn!

I løpet av høsten lanseres et nytt prosjekt på Skrukkerød i Porsgrunn bestående av 10 leiligheter fordelt på to bygg. PBBL sine medlemmer vil ha forkjøpsrett.
fredag 03. september 2021

Bak Skrukkerødlia står Moen Eiendom og PBBL. Prosjektmegler er Tina Vinje ved Sørmegleren. Det nye prosjektet ligger bak de små og populære leilighetene i Sykehusvegen. Byggetomta ligger et steinkast fra barnehage og det er kort vei til Grønli barneskolen, samtidig er det gangavstand av til Porsgrunn sentrum. Tomta ligger dessuten midt i et populært turområde.  

10 boliger

Prosjektet om fatter 10 boliger fordelt på to bygg. Det blir en 6-mannsbolig og 4-mannsbolig skilt av et fellesareal. Alle leilighetene er fra 72,2 til 76,6 kvadratmeter BRA. Her finner du entré, to soverom, en bod, ett bad og en åpen kjøkken- og stueløsning med utgang til en terrasse på bakkeplan eller balkong i andre etasje.

Lansering

Arbeidet med å rydde byggetomta for trær er godt i gang. Planen er å lansere Skrukkerødlia i løpet av høsten 2021. Medlemmer av PBBL vil ha forkjøpsrett til boligene. Du kan melde interesse for prosjektet nå!

På bildet: 

Kristoffer Moen, daglig leder Moen Eiendom, Tina Vinje, prosjektmegler ved Sørmegleren, og Morten Borge, direktør ved PBBL.