Nytt prosjekt i Bø - Torsbergåsen!

Nå er et nytt prosjekt i Nordbøåsen i Bø lansert. Torsbergåsen består av tre firemannsboliger i idylliske omgivelser. PBBL sine medlemmer har forkjøpsrett!
torsdag 24. september 2020

Prosjektet er et samarbeid med ITV Bolig og entreprenør er XT Bygg. Torsbergåsen er et nytt og moderne boligprosjekt i populære Nordbøåsen i Bø. Her finner du tre firemannsboliger med et spennende uttrykk og smarte planløsninger. Dette prosjektet er en del av et nytt og attraktivt boligfelt i luftige og grønne omgivelser. Nordbøåsen ligger idyllisk til kun en kilometer fra Bø sentrum. Her er det gangavstand til flotte turløyper og naturopplevelser. Samtidig er det bare noen minutter med bil til butikker, skole og barnehage. Vårt konsept med Torsbergåsen er å kunne tilby nye og attraktive leiligheter med gode og effektive planløsninger. I hver leilighet finner du en gang, tre soverom, ett bad, en bod/teknisk rom og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en romslig terrasse eller balkong. Hver bolig er på 86,6 kvadratmeter BRA.

PBBL sine medlemmer har forkjøpsrett til boligene på Torsbergåsen. Frist for å melde forkjøpsrett er fredag 2. oktober klokken 12.00.

Interessenter kan ta kontakt med salgssjef Jonas Meland i ITV Bolig på jonas@itvas.no