Nå kommer et nytt og spennende prosjekt i Bamble. I Findalhagen finner du fire moderne eneboliger organisert som et lite og trivelig borettslag. Boligene har godt med plass og går over to etasjer. Findalhagen ligger landlig til i grønne omgivelser i Findal, vest for Stathelle sentrum. Fra prosjektet er det kort vei til skole, barnehage og butikker. I nærområdet kan du glede deg over spennende turløyper og et vell av naturopplevelser. Boligene er vendt mot nordvest, noe som sikrer gode solforhold. Ettermiddagssolen kan du nyte på to uteplasser – en stor terrasse i hagen eller på balkongen, hvor du har utsikt til sjø.

Byggingen av prosjektet er allerede godt i gang. Grunnarbeidene er snart gjennomført, slik at entreprenør Amundsen-Bygg kan starte byggingen av de to første boligene.

Om boligene

Hver enebolig er på 135 kvadratmeter BRA fordelt på to etasjer. I første etasje finner du en entré, ett soverom, ett bad og en åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en luftig balkong. I underetasjen blir det to soverom, ett bad med skyvedør inn til eget vaskerom, en bod og en tv-stue med utgang til en stor terrasse og hage. Om ønskelig kan denne tv-stuen gjøres om til soverom, slik at du får totalt fire soverom i din bolig.

Et prosjekt med kvaliteter

Findalhagen er et prosjekt med høy standard. I boligleveransen inngår blant annet:

1. Carport og to gjesteparkeringer per bolig
2. Romslig balkong med glassrekkverk
3. Store terrasse, 27 kvadratmeter, på hagenivå
4. 1-stavs lys eikeparkett i alle oppholdsrom
5. Listefritt i stue og kjøkken
6. Moderne hvitt kjøkken fra Marbodal
7. Integrerte hvitevarer fra Electrolux
8. Store fliser – 30x60 cm på baderomsveggene
9. Ildsted med peisovn og stålpipe
10. Downlight i entré og bad
11. Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning

Prosjektmegler er Tina Vinje ved Sørmegleren Telemark: tv@sormegleren.no – 95 49 11 58.
Medlemmer av PBBL har forkjøpsrett til tre av boligene i Findalhagen. Frist for å melde forkjøpsrett er torsdag 16. april klokken 12.00. Meld forkjøpsrett på findalhagen.no