På nyåret lanseres et nytt og spennende boligprosjekt på Rugtvedt i regi av PBBL, Pancom og Bjerkene Invest. Bjerkenetunet består av syv tomannsboliger i et veletablert og hyggelig boområde. Prosjektet treffet bredt – dette kan være noe for både barnefamilier og mer voksne som ønsker en enklere hverdag. Bjerkenetunet er et nytt og attraktivt boligfelt i grønne og solfylte omgivelser. Fra byggetomta er det kort vei til matbutikk, offentlig transport, skole, turområder og alle handlemulighetene som finnes på Brotorvet. Prosjektet består totalt av 14 boliger fordelt to boligtyper. Fokuset har vært å skape moderne og lettstelte hjem med god teknisk standard, smarte planløsninger, trivelige uteområder og romslige terrasser.

Alt på en flate

10 av boligene i Bjerkenetunet har alt samlet på en flate. Disse boligene er på rundt 80 kvadratmeter BRA. De inneholder en gang, to soverom, et bad, en innvendig bod og en åpen og luftig stue- og kjøkkenløsning med utgang til en terrasse i grønne omgivelser. Med hver bolig følger også en utvendig sportsbod. Dette boligkonseptet har vært brukt i flere prosjekter rundt om i Telemark med stor suksess. Blant annet i Pors Hageby på Vessia i Porsgrunn, Nordbøåsen i Bø og Kjærlighetsstien nær Langesund. Konseptet er utviklet av Graf Entreprenør, som også er hovedentreprenør for Bjerkenetunet.

Mer plass

Fire av boligene i prosjektene er skreddersydd for deg som ønsker litt mer plass. Disse er på nesten 140 kvadratmeter BRA. I første etasje blir det entré, et eget vaskerom med toalett og dusj, et teknisk rom, et hovedsoverom med kontordel, bad og walk-in closet. I andre etasje er det lagt opp til et bad med dusj, to soverom og åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en terrasse. Utvendig sportsbod og carport er standard for denne boligtypen. Planen er å lansere Bjerkenetunet tidlig på nyåret.