Nordheimvegen 44 er en del av et nyere boligfelt på Bratsberg i Skien. Hver bolig i prosjektet er på rundt 137 kvadratmeter BRA fordelt på to etasjer. I første etasje får du entré, ett eget vaskerom, ett bad, to soverom og en stor tv-stue. På dette planet er det også en utvendig sportsbod. Det er trapp opp til andre etasje, hvor du finner ett bad, ett soverom, kjøkken og stue med utgang til en balkong med utsikt mot Gjerpensdalen. I denne etasjen er det også utgang til en vestvendt og romslig terrasse i grønne omgivelser på over 30 kvadratmeter.

Byggingen er godt i gang. Etter planen vil prosjektet stå ferdig og innflyttingsklart allerede i juni. - Nordheimvegen 44 lanseres nå i mars, forteller Kari Anne Kleiv, prosjektmegler ved Sørmegleren Telemark. - Totalprisen per bolig er kr 3.700.000,-. Innskuddet er kr 1.850.000,-. Fellesgjeld med 20 års avdragsfrihet er kr 1.850.000,-. Felleskostnad per måned er kr 6.070,-. Vi lanserer prosjektet nå i mars med forkjøpsrett for PBBL sine medlemmer.

På bildet: Lars Christensen, markedssjef ved PBBL, Kari Anne Kleiv, prosjektmegler ved Sørmegleren Telemark og Kenneth Løvstad Larsen ved Bamble Bygg AS.