Stasjonsgården 33 har en svært sentral beliggenhet med kort vei til alle mulighetene og tilbudene som Bø sentrum har å by på, enten du trenger noe i matbutikken, skal ut og reise med tog eller buss eller er fristet til litt shopping og en kopp kaffe på Bøsenteret. Her blir det kontorer og næring i første etasje. Over dette planet blir det to bygningskropper med til sammen 18 boliger. Bilen setter du i prosjektets parkeringskjeller med heis opp til leilighetene.

Bak prosjektet står ITV Næringseiendom. De ønsker at Stasjonsgården 33 skal skille seg ut på en positiv måte. Her erstattes et velbrukt næringsbygg med noe nytt og annerledes, hvor både tradisjonelle og mer moderne linjer møtes. Utstrakt bruk av treverk skaper elegante kontraster i det arkitektoniske uttrykket. Leilighetene er fordelt på to bygningskropperover over næringsetasjen. Det er fire boliger fordelt på to etasjer i den ene, og fjorten boliger fordelt på tre etasjer i den andre. Selve bygget er vendt mot vest, noe som sikrer gode solforhold på ettermiddagen og kveldstid. Balkongene og terrassene gir gode forlengelser av boligene.

Stasjonsgården 33 gir deg et bredt utvalg av leiligheter å velge blant. I størrelse er de fra 60 til over 107 kvadratmeter BRA. De har ett, to eller tre soverom. Alle har en lys og åpen stue- og kjøkkenløsning. Boligene i andre etasje har store uteterrasser på mer enn 26 kvadratmeter. Ti av leilighetene er rundt 75 kvadratmeter BRA. Disse har to soverom, bad og eget vaskerom. Med alle boligene følger også en sportsbod og en plass i prosjektets parkeringskjeller.

Medlemmer av PBBL har forkjøpsrett til prosjektet. Frist for å melde forkjøpsrett er torsdag 16. januar 2020 klokken 12.00. For mer informasjon kontakt: Prosjektmegler Aud Elin Lio – ael@aktiv.no eller 995 05 481!

Velkommen til informasjonsmøte i lokalene til Sparebanken DIN i Bø tirsdag 14. januar klokken 13.00!