På Limi i Skien er byggingen av et nytt funkisprosjekt godt i gang. - Limihagen Terrasse består av 6 moderne boliger med smarte planløsninger, trivelige uteområder og romslige balkonger og terrasser. De første boligene er klare for innflytting allerede i slutten av september. Selve prosjektet lanseres i august, forklarer Tina Vinje, prosjektmegler ved Sørmegleren Telemark.   

 

Tekst:

Limihagen Terrasse får en luftig, grønn og solrik beliggenhet. - Det nye boligfeltet ligger både landlig og idyllisk til, samtidig er det ikke mer enn 4 kilometer til Skien sentrum. Det er kort avstand til barnehage og trygg og fin skolevei til barneskole og ungdomsskole. I tillegg er du bare noen minutter unna spennende naturopplevelser og flotte turløyper. Alle boligene i Limihagen Terrasse får dessuten flott utsikt mot Venstøp med åkerlandskap og grønne skogområder, forteller Tina.. Nærmest nabo til Limihagen Terrasse er et annet boligprosjekt, Limihagen, hvor byggingen starter denne høsten. Tina er også prosjektmegler på dette prosjektet.

 

Elegante

 

Det har vært et ønske at hele boligfeltet skal få et helhetlig arkitektonisk uttrykk. - Bebyggelsen i Limihagen Terrasse blir derfor preget av elegante funkisbygg med store vindusflater og rene linjer. Totalt omfatter prosjektet 6 boliger fordelt på 3 bygg. I størrelse ligger alle på litt over 150 kvadratmeter BRA fordelt på 3 plan. I det nederste planet får du 2 soverom, eget vaskerom, bad og en bod. Fra det ene soverommet blir det utgang til en terrasse i grønne omgivelser. I det midtre planet blir det en bod, samt en luftig og åpen stue- og kjøkkenløsning med utgang til en romslig balkong. I det øverste planet blir det 1 soverom, bad og en loftstue. Boligene leveres også med utvendig sportsbod og carport. Planen er å lansere prosjektet i august.